Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Διημερίδα: Ο Δήμος Κοζάνης και η ψηφιακή εποχή

Ο Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», για την Ενημέρωση και την Ευαισθητοποίηση των πολιτών και των επιχειρήσεων του Δήμου Κοζάνης για την Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση διοργανώνει διημερίδα, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου με θέμα:
‘Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ–
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ’
Ενημερώνουμε τους δημότες μας για τις Υπηρεσίες που προσφέρουν τα έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στα Πλαίσια του Ε.Π. Κοινωνίας της Πληροφορίας που αναλάβαμε και για τα προγραμματιζόμενα έργα στο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση.

Στόχος της διημερίδας είναι η δημοσιότητα, η προβολή και η ευαισθητοποίηση του κοινού του δήμου Κοζάνης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στα αποτελέσματα που προκύπτουν από την υλοποίηση έργων Τεχνολογία Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μέσα από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» και στην πρώτη τους επαφή με τα προγραμματισμένα έργα σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακής Σύγκλισης και μέσα από το ΠΕΠ Μακεδονία – Θράκη 2007-2013. Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί υλικό για την γνωριμία και την αξιοποίηση από πολίτες και επιχειρήσεις, των έργων ΤΠΕ που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:
Τρίτη 05 Μαίου και ώρα 18.00 μ.μ. & Τετάρτη 06 Μαίου και ώρα 10:00
Το Έργο χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Κοινωνία της Πληροφορίας», στα πλαίσια του Μέτρου 5.1 «Τεχνική Βοήθεια ΕΚΤ» του Κ.Π.Σ 2000-2006, σε ποσοστό 80% από το ΕΚΤ και 20% από Εθνική Συμμετοχή.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κοζάνης

Σχόλιο ai-vreS: ευχαριστούμε το Δήμο Κοζάνης για την ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας