Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Δελτίο Τύπου της Αξ. Αντιπολίτευσης - Απάντηση στην Απάντηση

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στο μακροσκελές κείμενό του το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ (!!!!) όπως υπογράφει, αναφέρει ότι ηθελημένα αγνοούμε χωρίς να εξηγεί αναλυτικά τι είναι αυτό που ηθελημένα αγνοούμε. Έχει την εντύπωση ότι με δύο σελίδες περικοκλάδες αυτοθαυμασμό και υμνολόγιο στο ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής μας αποστόμωσε.
Ποιο είναι το Γραφείο Τύπου Δημάρχου (!!!); Αυτοί που αποκάλεσαν τον Αντινομάρχη Κοζάνης ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ (!!!) και που «ανέβαλλαν» τον εορτασμό των Θεοφανείων–για πότε δε μας είπαν (λέγουσι τινές για το δεκαπενταύγουστο αλλά δεν είμαστε και σίγουροι…). Αυτοί που μας έκαναν ρεζίλι στις εφημερίδες και τα sites της Κοζάνης και των Σερβίων δέστε τους συνδέσμους παρακάτω.
http://servianetblog.blogspot.com/2009/03/blog-post_11.html
http://www.kozan.gr/news.php?extend.2665
http://ai-vres.blogspot.com/2009/03/kozangr.html
Και αυτοί που εξακολουθούν να γίνονται ρεζίλι με τα ανορθόγραφα, ασύντακτα και λαθεμένα δελτία τύπου τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.
http://www.dimos-servion.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=34&Itemid=60&limit=14&limitstart=14
Ας πάμε στην ουσία της απάντησης. Αναφέρεται επί λέξει «Άλλωστε όπως ορίζει και το ΣτΕ με την αριθ. 878/2006 απόφασή του, το νόημα της διατάξεως του άρθρου 163 του Ν 3463/2006, είναι ο προέλεγχος των λογαριασμών οικονομικού έτους που έληξε και η σύνταξη εκθέσεως για τον οικείο ισολογισμό από τη δημαρχιακή επιτροπή και ακολούθως η έγκριση του ισολογισμού από το δημοτικό συμβούλιο, πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση, ακόμη και πέραν του χρονικού ορίου που ορίζεται από την διάταξη αυτή, δηλαδή και μετά το τέλος Απριλίου του έτους που έπεται του λήξαντος οικονομικού έτους…». Μήπως δεν μπερδεύετε ημερομηνίες αλλά έτη; Το 2008 δεν είναι το 2007.

Γιατί δεν μας κοινοποιήσατε την έκθεση του ορκωτού λογιστή; Επειδή θέλετε να τηρήσετε πιστά το γράμμα του νόμου ή επειδή νομίζετε ότι θα πέσετε στα μαλακά όταν έρθει το θέμα απευθείας στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο χρόνος συζήτησης είναι ελάχιστος και συνήθως η πλειοψηφία αποφασίζει με συνοπτικές διαδικασίες; Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες. Μας αραδιάζετε ένα κατεβατό στοιχείων προσπαθώντας να δημιουργήσετε εντυπώσεις ότι μας κάνετε χάρη και μάλιστα με το παραπάνω. Είστε υποχρεωμένοι από το νόμο να μας δώσετε όλα τα στοιχεία τα οποία μας δόθηκαν μετά από πιέσεις σε δύο δόσεις. Αλλά επειδή με τις ημερομηνίες φαίνεται ότι δεν τα πάτε καλά εξηγήστε μας πώς είναι δυνατόν η εισηγητική έκθεση του δημάρχου να κατατίθεται στη δημαρχική επιτροπή στις 15/04/2009, όταν αυτή κλήθηκε για συνεδρίαση στις 14/04/2009 (και δε συνεδρίασε λόγω δικαιολογημένης απουσίας του δημάρχου), όπως λέτε κι εσείς.

Γιατί αποσιωπάτε το χρονικό περιθώριο ελέγχου των στοιχείων που προβλέπει ο νόμος που είναι δύο (2) μήνες; Προφανώς δεν σας διέφυγε, αφού ο φτωχός και μικρός δήμος μας πληρώνει για πλουσιοπάροχα νομικούς συμβούλους και γραφεία τύπου που θα ζήλευαν και υπουργεία. Άρα ποιος εμφανίζει ηθελημένη άγνοια και αδυναμία παραδοχής; Σκόπιμα δεν αναφέρεστε στην ουσία της καταγγελίας μας που ήταν ο ουσιαστικά ανύπαρκτος χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους τα μέλη της δημαρχιακής επιτροπής για μελέτη των στοιχείων του απολογισμού.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό το περιβόλι με τις ασυναρτησίες μας αναφέρετε ότι χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης που αποχώρησε συζητήσατε οι εναπομείναντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας με τον έμμισθο εξωτερικό λογιστή του δήμου και αφού τα κατανοήσατε όλα και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις η Δημαρχιακή Επιτροπή ψήφισε ομόφωνα(!!!) τον απολογισμό και ισολογισμό του 2007. Είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ότι πρέπει να συστήσουμε μια τριμελή επιτροπή από πέντε –έξι άτομα και εσείς το αντιστρέψατε και αποφασίζει ομόφωνα μια εξαμελή επιτροπή από τέσσερα άτομα. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτό δεν το έχετε γράψει στα πρακτικά γιατί θα γελάνε και οι επόμενες γενιές με τις ομόφωνες αποφάσεις της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ :)
Υ.Γ. Η μη δημοσίευση του δελτίου τύπου που σας στείλαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου πώς να εκληφθεί; Ως την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχετε για τον δήμο (τσιφλίκι μας είναι ο δήμος και τα συν αυτώ) ή ως απουσία δημοκρατικής ευαισθησίας; Ακόμη δεν καταλάβατε ότι σήμερα δεν έχει νόημα η προσπάθεια φίμωσης και θαψίματος της αντίθετης άποψης;

7 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πάλι, το δελτίο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης μας ήρθε με e-mail από μέλος της αντιπολίτευσης με το πλήρες ονοματεπώνυμό του και κάποια στοιχεία επαλήθευσης.

Αν μας δουλεύει ο Δήμος Σερβίων ή η αντιπολίτευση, τι να πούμε; Εμείς απλά δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου που μας έρχονται και προσπαθούμε, όσο είναι δυνατόν, να ελέγχουμε την εγκυρότητα των αποστολέων. Τώρα αν έπιασαν δουλειά οι χάκερς και οι φίσερς δεν είναι δικό μας θέμα...

Ανώνυμος είπε...

BRAVO,POLY SOSTO TO YSTEROGRAFO, OPOS OLO TO KEIMENO TIS APANTISSIS SAS! PERIMENO NA DO APANTISI APO TO GRAFEIO TYPOY TOU DIMARXOU OPOS LETE...AN ETSI TO THELOUN. OPOS KATALAVAINETE EIMAI FANATIKI YPER TIS EKTHESSIS DIAFORON,DIAFORETIKON APOPSEON,POU SYMVALLOUN EPOIKODOMITIKA GIA TI VELTIOSSI TIS KATASTASIS TVN SERVION KAI TVN SERVOTON! aFTO EINAI TO ZITOUMENO, TERMA OI DIAFENTADES KAI OI FIGOURATZIDES POU TOUS ENDIAFEROI I EXOUSSIA...THELOUME ANTHROPOUS GIA DOULIA,ENTIMOUS, POU PALEVOUN GIA TI DIAFANEIA KAI ENDIAFERONTAI GIA TON TOPO MESA STO PLAISIO TON ORIZOMENOS APO TOUS NOMOUS KAI TIS DIATAXEIS TIS POLITEIAS. EMEIS OI POLLOI TOUS PLIRONOUME OLOUS, THELOUME LOIPON TOUS KALYTEROUS, AFTO PROSPATHEISTE NA MAS DEIXETE, TOSSO APO TIN PLEVRA TOU DIMARXOU OSO KAI APO TIN ANTIPOLITEUSSI...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ, (10.35) μάθε πρώτα να γράφεις στα ελληνικά και αφησε κατα μέρος τα ''ξένα'' αλαμπουρνέζικα που αραδιάζεις, χωρίς νόημα...
Μάθε να γράφεις...ελληνικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι διότι τα ελληνικά είναι το θέμα μας. Για την ουσία του μηνύματος τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Από Greklish σε ελληνικά υπάρχει και μεταφραστής για όσους δεν το γνωρίζουν
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
αδαής

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι φαταούλες επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το Γιωργάκη, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες

Ανώνυμος είπε...

Δελτίο Τύπου της Αξιωματικής αντιπολίτευσης,αλλά ποιόςτουπογράφει; Ο αρχηγός; Που είναιο Αγάπιος;
Eχει να εμφανισθεί μήνες στο προσκήνιο καιεξαφανιστηκε απο τον αντιπολιτευτικό λόγο!
Και εφαρμόζει το ρητό ...''πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας...θάνε!!!''...
Ο Κοκολιός ξέρει οτι δεν υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση και παίζει μπάλλα...μόνος του!
> Ολο το γήπεδο είναι δικό του...
Ξέρει το μεγάλο ζόρι που τραβάει η αντιπολίτευση, για αυτό δεν στεναχωριέται...
Ξέρει οτι στις εκλογές της 14/11/2010 θα επανεκλεγεί Πανηγυρικά... Για αυτό,ολες οι κινησεις του είναι προσεχτικές...
Δεν είναι τυχαίο οτι εχει ανακηρυχθεί ''Κοσμήτορας'' στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι διοικητικές του ικανότητες, αποτελούν πρότυπο και για άλλους δημάρχους, που θέλουν να τον μιμηθούν!
Η αξιωματική αντιπολιτευση ακόμα...ψάχνει αρχηγό! Αλλά, που να τον βρεί;
Με τον Λαιοπουλο,που να πάει μπροστά!
Η πολιτική δεν είναι...Κέντρο Υγείας!
Ετσι,η ανησυχία στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ,για αναζητηση προσωπου-υποψηφίου για επερχόμενες δημοτικες εκλογές είναι μεγάλη...
Είναι πολλοί που αρνούνται την αρχηγία-υποψηφιότητα...Ακόμα και ο Αγάπιος, βλέπει οτι ΔΕΝ τραβάει!!! Δεν εχει όρεξη να ξανακατέβει...
>> Ο μόνος που εχει φιλοδοξία και ασχολείται εντονα είναι ο Κος Τσολακίδης.Αυτος σηκώνει ολο το βαρος του αντιπολιτευτικού λόγου, ολο τον καιρό. Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε,οτι ο Δήμαρχος δεν εχεικαθολου επικοινωνιακό λόγο με τον κ Τσολακιδη,γιατί βλέπει οτι είναι ενα προσωπο ισχυρό κομματικά, που υπεραμύνεται με πάθος τον κομματικό-πασοκικό λόγο και θέλει η ηττα αυτου του δημαρχου στις επομενες εκλογές να είναι μεγαλη και να νοιωθει ανακουφιση...
Και να εκλεγεί βέβαια στην θέση του 1ου δημοτικού άρχοντα...
Δεν ειναι τυχαίο οτι δημαρχος και Τσολακιδης ουτε καν μιλιούνται και ουτε θελει να βλεπει οπτικα ο ενας τον άλλο...
Για αυτο απο το ΠΑΣΟΚ,ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗς είναι αρχηγός σε όλα...και για την Δημαρχια...

Το Προφίλ μας