Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Παρουσίαση μελετών από την ΑΝΚΟ στα Σέρβια

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2009 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ Σερβίων θα πραγματοποιηθεί από την Αναπτυξιακή Κοζάνης (ΑΝ.ΚΟ.) η παρουσίαση δύο μελετών: "Ανάπλαση της πόλης των Σερβίων" και "Kατασκευή Πνευματικού Κέντρου Σερβίων"

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mεχρι και η ΑΝΚΟ αναγνωρίζει το θετικό εργο της δημοτικης αρχής και συμμετεχει στο προγραμμα αναπλασης του δημου. Η ΑΝΚΟ εκτιμά την μεγαλη συμβολή του δημαρχου στην αναπτυξη του δημου και στηριζει ενεργα το εργο του. Κρίνει οτι οι επιτυχίες του δημαρχου είναι πολυ μεγαλες στην αναπτυξιακη τροχιά της περιοχής και ολα τα μεγαλα εργα γινονται απο αυτη την δημοτικη αρχη, που τα 2002 δημιουργει αναπτυξιακες δομές στο δημο, με μεγαλα εκτελούμενα εργα και δεκαδες προγράμματα βελτιωσης της οικονομικης και εμπορικης ζωης της πολης μας. Η ΑΝΚΟ διακρινει τις χαρισματικες ικανοτητες του δημαρχου και στο προσωπο του, βλεπει τον ΕΓΓΥΗΤΗ της εκτελεσης και των δυο συναφων προγραμμάτων που παρουσιάζει στις 27/4,"Ανάπλαση της πόλης των Σερβίων" και "Kατασκευή Πνευματικού Κέντρου Σερβίων" ....

Ανώνυμος είπε...

1. η ΑΝΚΟ πληρώνεται και ΄τις κάνεις τις μελέτες
και
2. που το ξέρεις ότι η ΑΝΚΟ εκτιμά το δημαρχο, διαρκίνει τις χαρισματικές ικανότητές του (μη χέσω) και ΄τον βλέπει ως εγγυητή?

στην ΑΝΚΟ δουλεύεις? ή τσάμπα τα κάνει η ΑΝΚΟ?

ή μήπως όσες μελέτες κάνει για αντίστοιχους δήμους θεωρεί τους δημάρχους τους χαρισματικούς (μη χέσω) και τα λοιπά και τα λοιπά?

θα μας τρελανεις τελείως ρε γραφείο τυπου του δημου! πληρώνονται και τα κάνουν τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ . Η ΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ - ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΑ ΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΑΝΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΚΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς, που δύο σημαντικά έργα για τα Σέρβια τα πήρε η ΑΝΚΟ, γιατί είναι σε όλους γνωστό, ότι έχει τεχνογνωσία, διοικείται με αποτελεσματικότητα και επιμένει στην παρουσίαση έργου ποιοτικού και μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Επιτέλους...ηταν ανάγκη να τρέχει σε ατζαμήδες ο δήμαρχος για μελέτες"copy paste"...γιατί το είδαμε και αυτό. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αν γίνεται έργο και υπάρχει έλεγχος και παρακολούθηση και του έργου της ΑΝΚΟ! ελπίζουμε να το αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το θέμα η δημοτική αρχή, δεν μας κάνει χάρη άλλωστε,και αυτή πληρώνεται!

Ανώνυμος είπε...

H ANKO ως φορέας Υλοποιησης-παρουσίασης προγραμματικών ιδεών και εφαρμογών, συναντά στο πρόσωπο του Δημάρχου Σερβίων, τον θεμελιωτή των μεγάλων εργων, που εκτελεί εδω και χρόνια η πετυχημένη-σημερινή δημοτική αρχή...
Η ΑΝΚΟ εκτιμά τις υψηλές-Διοικητικές ικανότητες του Δημάρχου και αναδεικνύει τα προγραμματα της, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Σερβίων, για το καλό της περιοχής μας και του κοινωνικού συνόλου.
Συνεπώς, η κορυφαία-ηγετική προσωπικότητα και πετυχημένου Δημάρχου που ανέδειξε η περιοχή μας, είναι του κκ Δημοσθένη Κοκολιού, του οποίου τα πετυχημένα εργα αναπτυξης της περιοχής μας, θα είναι καταγεγραμένα στο ιστορικό Πάνθεον, επι...μακρόν!

Ανώνυμος είπε...

H ANKO το ξέρει ότι συνάντησε στο πρόσωπο του κοκολιου τον θεμελιωτη ή λέμε και καμιά μαλ$##@% να περνά η ώρα????

Το ιστορικό πάνθεον τον ξέρει ότι είναι καταγεγραμμένα τα έργα ή κι αυτό απ' το κεφάλι σου είναι?

χαχαχαχαχαχ
ΚΑΛΟΙ είστε εσείς ρε στο γραφείο τύπου (ο τόνος όπου σας βολεύει)

Ανώνυμος είπε...

Η κρατικοδίαιτη ΑΝΚΟ,κατάλοιπο άλλων εποχών και πολιτικών, πρέπει να καταργηθεί.Στην εποχή του ανταγωνισμού και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών δεν νοούνται κρατικές εταιρίες μελετών.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται σε ορισμένους, δεν αρέσει ιδιαίτερα η Αλήθεια και η πραγματικότητα, που αναδεικνύει το λαμπρό έργο της σημερινής δημοτικής αρχής και που ενας φορέας υλοποιησης-ΑΝΚΟ- αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Δημάρχου Σερβίων τις μεγάλες επιτυχίες των εργων που εκτελούνται τα τελευταία χρόνια και άλλαξαν αναφανδόν την εικόνα του δήμου Σερβίων...
Η ΑΝΚΟ κύριοι, γνωρίζει το προβεβλημένο κύρος του δημάρχου Σερβίων, εκτιμά το βαρυσήμαντο εργο του στην ανάπτυξη της περιοχής και τον κατατάσσει στους πρώτους πετυχημένους Δημοτικούς Αρχοντες Πανελλαδικά!

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και το μηδενικό που δεν έχει αποψη και αναμασά ως άλλη κατσίκα αυτά που λένε στο δημαρχειο. Η ΑΝΚΟ τα ξερει αυτά που λες ρε?

Και εγώ σου λέω ότι ο Παπούλιας αναγνωρίζει το κύρος του Δημάρχου Σερβίων και τον θαυμάζει και άλλες παπαρ@@@.

Άντε να ξέρουμε και τι λέμε εδώ μέσα. Απορώ γιατί μπαίνεις και ξαναμπαίνεις και γράφεις και ξαναγράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Να απορείς πολύ με τον εαυτό σου και όχι με τους άλλους!!!! Είναι προφανές, οτι δεν σε ικανοποιούν οι εκτιμήσεις που αναδεικνύουν το κύρος του δημάρχου και προσπαθείς να αναδείξεις το ταπεραμέντο σου με...ανοησίες!! Δεν μας πείθεις...

Ανώνυμος είπε...

Το ταπερ...αμέντο μου να αναδείξω??? Μόνο μια γυναίκα θα έμπλεκε τα μπούτια της με τάπερ και κουζινικά. Επίσης είσαι η μόνη/ο μόνος που τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Σαν να είσαι εσύ ο δήμαρχος ή κάποιος από τους οικείους του :))
Αν δε το έχεις καταλάβει παρόλου που άλλοι σχολιαστές σου το έχουν εξηγήσει πολλές φορές εδώ κάνουμε πλάκα! Πλάκα κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη, οι σχολιασμοί γίνονται για...πλάκα και να περνά η ώρα.Δεν ειναι σοβαρο αυτό. Ο δημοκρατικός διαλογος δεν γινεται για πλάκα.Και ξερετε υπαρχουν πολλοι αναγνωστες που μας διαβαζουν και δεν νοιωθουν οτι οσα γραφονται ειναι για πλάκα.
Τι λες εσυ;
Oτι γράφεις είναι για πλάκα;
Αν είναι ετσι και για...πλάκα να σε κάνουμε Δήμαρχο Σερβίων!!!!!
Ωραίο, Ε!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς τη μεγάλη κομπίνα του Δήμου με την ΑΝ.ΚΟ και τις μελέτες της;
Ακούστε λοιπόν να μάθετε πως λειτουργεί το σύστημα...
Αναθέτει επίσημα ο Δήμος στην ΑΝ.ΚΟ με προγραμματική σύμβαση 6 μελέτες έναντι ποσού Α (θεωρητικά 250.000 Ε). Το ποσό αυτό είναι συγκεκριμένο τελικό και δεν περιέχει καμία έκπτωση. Η ΑΝ.ΚΟ τώρα με τη σειρά της ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ τις μελέτες αυτές σε ιδιωτικά μικρά γραφεία τα οποία αναγκαστικά υποβάλλουν προσφορές. Το γραφείο με τη χαμηλότερη προσφορά αναλαμβάνει την εκπόνηση των μελετών με ποσό Β (Θεωρητικά 150.000Ε). Το κέρδος της ΑΚ.ΚΟ που κάνει τον μεσάζωντα είναι της τάξης του ποσού Γ. (θεωρητικά 100.000Ε).
Να σημειωθεί ότι ο δήμος μπορεί και έχει τη δυνατότητα και πρέπει κανονικά να δημοπρατεί μόνος του τις μελέτες.
Ερώτηση: Ξέρει κανείς τι γίνονται τα θεωρητικά 100.000 Ε τα οποία εμείς οι Δημότες τα πληρώνουμε;
Δε θέλει πολύ μυαλό. Το καταλαβαίνει ο καθένας που διαβάζει για τον καλό δήμαρχο που τον τιμά η ΑΝ.ΚΟ και του κάνει τις Μελέτες.

Αρε σανίδα που θέλουν μερικόι...

Ξυπνήστε ρε....... μας κοροιδεύουν και εμείς τους σεβόμαστε....

Ας ψάξει κάποιος το θέμα και θα βρει σωρεία τέτοιων υποθέσεων.


Εμείς πληρώνουμε τα πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις ανοησίες είχες να πείς, σαν επιχείρημα;
Σε ενοχλεί τι κάνει η ΑΝΚΟ και πώς παίρνει τις μελέτες; Aν σε ενοχλεί, πήγαινε εξω απο τα γραφεία της ΑΝΚΟ στην Κοζάνη και κάνε Απεργία πείνας! Και όχι να φλυαρείς εδώ μέσα...
Η ΑΝΚΟ κάνει τις εργασίες της εδω και δεκαετίες και κανείς δεν αμφισβήτησε το κύρος της, παρά...μόνο εσύ, ο σοφός!!!
Και να ξυπνήσεις εσύ, γιατί ακόμα είσαι στον ύπνο του...δικαίου!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά την κάνεις τη δουλειά σου 9:02!!
Η αλήθεια τσούζει και τσούζει τις τσέπες κάποιων.
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό ο Δήμος χρεώνεται συνέχεια. Αλλά όταν όλοι τρώνε από την πίτα...
Το ξέρεις καλά ότι έτσι είναι η ιστορία με τις μελέτες.
Αν σε ενδιέφερε πραγματικά το θέμα θα ανησυχόυσες γιατί με τόσα χρήματα να κάνουμε 10 μελέτες και όχι 6 και τα χρήματα να πάνε στους Δημαρχαίους.
Και να σου το πω και λιγάκι διαφορετικά γιατί βλέπω ότι την ΑΝ.ΚΟ την έχεις στα ψηλά...
Ρώτα κανενα φίλο σου μηχανικό ή εργολάβο να σου πει για την ποιότητα των μελετών της ΑΝ.ΚΟ.
Και ρώτα γιατί δεν έχουμε μελετητές στο νομό μας και ρώτα επίσης πόσα γραφεία μελετητικά θα μπορούσαν να δουλευουν αλλά τα συμφέροντα και τα πακέτα πηγαίνουν μόνο εκεί.
Και γιατί ολόκληρος Δήμος να μην έχει 2-3 μελετητικά γραφεία που θα ζουν άλλες τόσες οικογένειες;;
Αντε γιατί το ξεφτιλίσαμε τελείως με τα golden boys του Δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος.
Ανωνυμε 3,40 Αυτα να τα πεις σε ωρεισμενουςΚαρακλοκενταυρους Κουλτουριαριδες Σερβιωτεςμε παχυλους μισθους υπαλληλους της ΑΝΚΟπου οταν ειναο μπροστα προισταμενοι
Μ Ο Υ Γ Κ Α για τα Σερβια κατα τα αλλα τους
πειραζει το συστημα

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος0930
Προς Ανωνυμο 1206
Γιατι δεν ρωτάς τον κ Λαζαριωτη Νικολαο και την κ Ελενη Τσικαρδανη που ειναι στελεχη της ΑΝΚΟ νασου πουν για την μεγαλη κομπινα που κανη η ΑΝΚΟ και σε ποιους Δημαρχαιους δινουν μιζα και σε ποιους Μηχανικους δινουν εργολαβικα μελετες αυτοι ξερουν και να τους ονοματισουν η εαν δεν ειναι ετσι να βγουν επισημα και νασε κατηγορισουν οτι λες ψεμματα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι συμπολίτες, διαφωνώ με την τακτική της ανωνυμίας σας. Το τι πιστεύετε για την ΑΝΚΟ, δικαίωμά σας να το πιστεύετε. Στο κάτω κάτω, ποιός από όλους εμάς που διαβάζουμε τα σχόλια θα πιστέψει ανώνυμους?
Ανώνυμοι συμπολίτες, ποιός να πιστέψει τέτοιους χαρακτηρισμούς για τους συμπολίτες μας που εργάζονται στην ΑΝΚΟ, από ανώνυμους?
Η τακτική σας αυτή είναι τουλάχιστον άτιμη και ανήθικη και ταιριάζει μόνο στους καταδότες της περιόδου της κατοχής, στους δήμιους του μεσαίωνα και στα, διαχρονικά υφιστάμενα, "καρφιά" των μυστικών υπηρεσιών και του φακελώματος.
Αποκαλυφθείτε, βγάλτε τις κουκούλες σας, δήμιοι των συμπολιτών μας, για να υπάρχει (αν και αμφιβάλω) έστω και η παραμικρή πιθανότητα να ασχοληθεί κάποιος μαζί σας.
Δημήτρης Πεκόπουλος.

Νίκος και Γιάννης είπε...

Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα τα ρίχνουμε στους εργαζόμενους που απλά κάνουν τη δουλειά τους. Μπράβο ωραία. Εσύ ρε ανώνυμε που αναφέρεις και ονόματα εργαζόμενων τι δουλειά κάνεις και πώς την κάνεις? Καρφώνοντας στα αφεντικά σου τους συνεργάτες - συναδέλφους σου? Ωραία τακτική.

Ακόμα κι αν κάνει η ΑΝΚΟ κομπίνες πρόεδρος της ΑΝΚΟ είναι ο νομάρχης. Μας λες δηλαδή ότι ο νομάρχης δίνει εντολή για να γίνουν κομπίνες??? Για πες τα αυτά στο Δακή να δούμε τι θα σου πει.

Ανώνυμος είπε...

Το να μιλάς ανώνυμα δεν είναι κακό.Κακό είναι να καταγγέλεις ανώνυμα επώνυμους.Οι έχοντες στοιχεία ας τα καταθέσουν επώνυμα αλλιώς να σιωπήσουν.
Για να πάρεις λεφτά από το έρμο το κράτος θέλεις μελέτες και μελέτες τις κάνουν κάποιοι ειδικοί.Πως δικά μας παιδιά είναι αυτή τη στιγμή ειδικοί σε διάφορους επιστημονικούς χώρους και δεν αμοίβονται καλά ειναι γνωστό.Γιατί τα παιδιά αυτά δεν επιστρέφουν πίσω θέλει συζήτηση για πολλές ώρες.Το να προσλάβεις έναν να σου καθαρίζει τους δρόμους είναι εύκολο και εύκολο επίσης να τον κουμαντάρεις όταν θα έρθει η ώρα της ψήφου.Το να προσλάβεις κάποιον επιστήμονα που θα σου κάνει μελέτες και να μην χρειάζεσαι την εκάστοτε ΑΝΚΟ είναι "παράνομο" κατά το έρμο και πάλι κράτος.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Επειδή λοιπον άκρη δεν θα βρεθεί ποτέ πρέπει κάποιοι κάποια στιγμή να παρανομήσουν για το καλό του τόπου τους (για τη φουκαριάρα την μάνα τους).

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας