Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ''Must have'' του σπιτιού

Χλωρίνη.
Ο βασιλιάς όλων λευκαίνει καθαρίζει απολυμαίνει που λέει και η διαφήμιση . Είναι φτηνό προϊόν και μην το λυπάστε, προσοχή στα ρούχα σας γιατί τα ασπρίζει και φυσικά προστατεύστε τα χέρια σας με γάντια .


Σημασία βέβαια έχει η απολύμανση με τους τόσους ιούς και βακτήρια που κυκλοφορούν. Αν έχετε μοντέρνες επιφάνειες η έγχρωμα μάρμαρα δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε οπότε η σειρά Detol πρέπει να γίνει ο σύμμαχος σας. ( Έχει μια ολοκληρωμένη σειρά για το σπίτι)
Ένα υγρό για τα πιάτα.

Αν δεν έχετε πρόχειρο η σας τελείωσε και το απορρυπαντικό για το πλύσιμο για τα ρούχα η σκόνη πλυσίματος) κάνει μια χαρά την δουλειά του φυσικά διαλυμένο μέσα σε ένα ποτήρι (διαφορετικά δεν ξεπλένεται εύκολα και μπορεί να χαράξει τα ευαίσθητα σκεύη ) και να είστε σίγουρες ότι καθαρίζει πιο εύκολα και γρηγορότερα τους δύσκολους λεκέδες στα ταψιά σας η τις κατσαρόλες
Ένα υγρό για τα τζάμια

Μην το αμελείτε ποτέ να το έχετε στο ντουλάπι σας γιατί εκτός από τα τζάμια είναι ιδανικό και για τις inox επιφάνειες και τους καθρέφτες.
Υγρό για τα άλατα.

Είναι υποχρεωτικό γιατί τι να το κάνει ένα καθαρό μπάνιο αν οι βρύσες από τα άλατα δείχνουν λερωμένες. Είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για το κρυστάλλινο παραβάν  του μπάνιου ,τους λερωμένους από άλατα καθρέφτες και φυσικά για τα πλακάκια .

Είναι  ιδανικό και για τα πλακάκια της βεράντας επίσης γιατί καθαρίζει τους αρμούς και τους λεκέδες που αφήνουν οι γλάστρες.
Απορρυπαντικό πλυντηρίου

Προτιμήστε ένα υγρό που κάνει και για πλύσιμο και στο χέρι . Μην το φοβηθείτε και για άλλες καθαριότητες αλλά να ξέρετε ότι θέλει και ξέβγαλμα .
Απορρυπαντικό για πατώματα υγρό

Χρησιμοποιείτε παντού και συγχρόνως φρεσκάρει τον χώρο . Προσέξτε τις οδηγίες χρήσης και τι είδους πατώματα έχετε .

Αν έχετε μεράκι με την καθαριότητα το πράσινο αγνό σαπούνι είναι το καλύτερο αλλά θέλει ξέβγαλμα ( αυτό είναι  για τις μερακλούδες τις καθαριότητας )  . Να ξέρετε ότι δεν κάνει καμία ζημιά στις μοντέρνες επιφάνειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας