Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τη σύμβαση του έργου για το γήπεδο της Ελάτης υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΤΗΣ from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

Τη σύμβαση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και την συντήρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Το κόστος του έργου είναι 57,996,81€
και περιλαμβάνει την εγκατάσταση χλοοτάπητα με αυτόματο αρδευτικό σύστημα για την άρδευσή του καθώς και εργασίες συντήρησής του. Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές του Δήμου και παράλληλα έρχεται να δώσει λύση σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και της νεολαίας της Ελάτης.
Η δήλωση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου: http://www.vimeo.com/29654927

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία απάντηση στο Τη σύμβαση του έργου για το γήπεδο της Ελάτης υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
Ο/ΗNIKOS N λέει:
27 Σεπτεμβρίου 2011, 17:36
Σαν κινέζος τουρίστας ο Κωνσταντόπουλος. Πάντα με την κάμερα στο χέρι..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Από το δικό μας κλειστό κανένα νέο;

Ανώνυμος είπε...

aftos o savas o fotografos prepei na einai o monos pou ylopoiei ergo apo ti dimotiki arxi....

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έβγαζε τις φωτογραφίες ο Σάββας. Ξέρεις τι δύσκολο είναι να κορδώνεσαι στην πλατεία για αναμορφωτής και νέο αίμα των Σερβίων με μόρφωση και τουπέ και τελικά να βγάζεις κορδελοφωτογραφίες; Έ; το ξέρεις; Μεχρι το τέλος της τετραετίας με κουδούνια θα κυκλοφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σε κάθε έργο απο πίσω και ένας Βελβεντινός.Καλά η ΜΚΟ δεν του έκοψε τα πόδια;Πως παίρνει λεφτά από τον Δήμαρχο ένα μέλος της ΜΚΟ.Κωνσταντόπουλε σε βρίζουμε αλλά τα λεφτάκια του Δήμου νομίζω ότι είναι καλά.Χρυσές δουλειές τα μέλη της ΜΚΟ με τον Δήμο.Δήμαρχε σε κανένα Σερβιώτη θα δώσεις καμιά δουλειά;Μου φαίνεται όσο σε βρίζουν τόσο τους ταίζεις.

Το Προφίλ μας