Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Eπιστροφή στη δραχμή, θα γυρνούσε την χώρα 70 χρόνια πίσω

Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απείλησε ότι επιστροφή στη δραχμή, θα “γυρνούσε την χώρα 70 χρόνια πίσω στη μετακατοχική περίοδο που αγοράζονταν 100 γραμμάρια ζάχαρης με εκατομμύρια». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωσε «κάποτε, για πολλά χρόνια, γινόταν διανομή ευημερίας.
Τώρα έχουμε δυστυχώς διανομή βαρών, αλλά και πάλι η πολιτική θα σηκώσει αυτό το άγος και αυτόν τον πόνο που νιώθουν οι καθημερινοί πολίτες. Εμείς λοιπόν συζητάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή, την ώρα που οι άλλοι συζητούν για να σώσουν εμάς; Εάν υπάρχει τέτοια αναγκαιότητα στη χώρα και ο λαός θέλει μια τέτοια εκδοχή, θα μπορούσε να γίνει κι αυτό».


Υπογράμμισε ακόμα πως «πρέπει να πετύχουμε μέσα και από τη συνδρομή των εταίρων μας τη διάσωση. Επιτέλους και οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα που ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό και την Ευρώπη. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση που καθημερινά βυθίζει σε τρόμο τις αγορές . Από την άλλη πλευρά πρέπει να αποφασίσουμε και εμείς ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει, να αλλάξουμε δηλαδή το οικονομικό μας πρότυπο και το αναπτυξιακό μας πρότυπο».
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας