Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κείμενο της νεολαίας Βελβεντού για τους κάδους


 ΚΑΙ ΠΟΥ’ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ… Άλλη μια θλιβερή εικόνα, που χρόνια είχαμε να δούμε και να ζήσουμε στο Βελβεντό… Και τη ζήσαμε κι αυτή φέτος, στο σωτήριο «καλλικρατικό» έτος 2011…   Για την ιστορία – που πλέον γράφεται με μελανά γράμματα: ο Δήμος Βελβεντού είχε εδώ και μια δεκαετία περίπου υπογράψει σύμβαση με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. (Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας) για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων.
Οι κάδοι λοιπόν πλένονταν με το πλυστικό μηχάνημα της ΔΙΑΔΥΜΑ τακτικά (ανά 3-4 βδομάδες) και παρουσίαζαν μια εικόνα άριστη (σε σχέση βέβαια και με τη χρήση για την οποία προορίζονται).

 Από 1/1/2011 όλα αυτά φυσικά αποτελούν παρελθόν. Κι από τότε απλά φοβάσαι ακόμα και να πλησιάσεις τους κάδους. Δεν ξέρουμε τί γινόταν στις υπόλοιπες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αλλά εμείς είχαμε συνηθίσει αλλιώς. Και η νέα πραγματικότητα είναι εντελώς αποκαρδιωτική.

Βέβαια και εδώ ο εθελοντισμός των βελβεντινών γυναικών  προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά η κοροϊδία και η αδιαφορία του Δήμου Σερβίων - …Βελβεντού βαραίνει τη σκέψη όλων. 

Άλλο ένα θέμα λοιπόν που αποδεικνύει την καθημερινή υποβάθμιση και μια άνευ προηγουμένου βίαιη οπισθοδρόμηση σε όλους τους τομείς.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους όσους μας πέταξαν απαξιωτικά σε αυτή την κατάσταση, αγνοώντας προκλητικά τις εκκλήσεις μας και τους συγχαίρουμε για το έργο το οποίο επιτέλεσαν. Και συνεχίζουν να το επιτελούν προκλητικά!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ kai h giagia moy h elpida ayto kaue bdomada alla den to evgala fvtorgafia.neolaia belbentoy afhste tis koyventes kai tis fotografies kai kante kamia doulia.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

H ανακοίνωση για το Δήμο Σερβιών-....Βελβεντού!!!
Ειρωνικά αναφέρεται ο τίτλος Σερβίων-....Βελβεντού απο την αποκαλούμενη Νεολαία Βελβεντού, που ελπίζει με τις πολλές ανακοινώσεις να ΄΄πληξει΄΄ την συνοχή και το κύρος του Καλλικρατικού Δήμου...
Η απάντηση είναι να απαλειφθεί το...Βελβεντού απο τον τίτλο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ και σε αυτό να κινηθεί ο δήμαρχος, που είναι πολιτικά ανήμπορος να αντιδράσει...
Ανέχεται τις ειρωνείες διαφόρων και δεν αντιδρά δυναμικά, οπως θα εκανε ενας ισχυρός δήμαρχος....

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και τους κάδους άλλοι σας τους έπλεναν; Εσείς τίποτα δεν κάνατε;
Ερωτήματα:
Α) Πως λέγονται αυτοί που δεν κάνουν τίποτα;
Β) Πως λέγονται αυτοί που περιμένουν τους άλλους να τους καθαρίσουν;

Ανώνυμος είπε...

A)Αυτοί που δεν κάνουν...τίποτε λέγονται ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! - Επιλέγουν να...κάαααθοοοοονται καθημερινά, εκδίδουν ανακοινώσεις και βλέπουν το μέλλον ( τους) σύμφωνα με το παρελθον!!!
Β)Οι άλλοι λέγονται...ΚΟΡΟΙΔΑ!
Κάνουν την κυρίως δουλειά και την οικειοποιούνται άλλοι! Η ΔΙΑΔΥΜΑ ( κορόιδο δηλ) καθάριζε και το Βελβεντό ηταν καθαρό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά αφού δεν έχουν νερό πως πλένουν του κουβάδες;

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxa ela mou nte

Ανώνυμος είπε...

Νεολαίοι του Βελβεντού σταματήστε να γελοιοποιήστε ….
Είναι κρίμα.
Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξεκίνησε ολη αυτη η ιστορία ημουν με το μέρος σας, όπως και πολύς κόσμος από τον ευρυτερο Δήμο Σερβίων, αν και ήλπιζα πως ενας "νοικοκυρης" Βελβενδιανός θα μπορούσε να παράσχει έργο για το καλό του ευρύτερου πλεον Δήμου Σερβίων-Βελβενδού..Αλλά τώρα πια έχετε καταντήσει τουλάχιστον γραφικοί..Ελεος!!! Ασχοληθείτε με κάτι άλλο γιατι χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας κυνηγώντας ανεμόμυλους

Ανώνυμος είπε...

pw re telika eiste poly klapsomounhdes eseis oi velventinoi..krima giati sas phgaina kiolas san xwrio..enas platanoreymatiwths

Ανώνυμος είπε...

Καλά αφού είχαμε νερό γιατί ο Δαλαμπής πήγε στον ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

re pedia tin anexartisias den thelete? ee lipon tha sas apoklisoume apo tin diastrsvosi platanoreumatos, fragma, katafigi, paliogratsiano klp... na dw apo pou tha feugete exerounde ta eigonda fisika,tha valoume kai filakia ade na dw meta tin trani sas tin xara k.Asterix k ipolipoi galates tis apotixias...

Το Προφίλ μας