Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Προς…διαγραφή (;) η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας Ιωάννα Ανδρονικίδου-Σήμερα ή αύριο σύγκληση του συνδυασμού από τη δήμαρχο Π. Βρυζίδου!

Από το kozanimedia.gr
Σήμερα ή, το αργότερο, αύριο αναμένεται να συγκληθεί εκτάκτως, με πρωτοβουλία της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δήμο, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα που προέκυψε μετά την αιφνίδια και πρωτοφανή απόφαση της…προέδρου του Δ.Σ. Ιωάννας Ανδρονικίδου να συγκαλέσει…μόνη της συνδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το θέμα του νοσοκομείου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της δημάρχου!


Το θέμα, όπως είναι φυσικό, έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις (ήρθε στην επιφάνεια πριν λίγο μετά από δημοσίευμα του kozan.gr) και ήδη συζητείται στην πόλη της Πτολεμαϊδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο ακόμη και της διαγραφής της Ιωάννας Ανδρονικίδου από το συνδυασμό, στην περίπτωση που επιμείνει στην άποψή της και δεν ανακαλέσει τη σύγκληση του Συμβουλίου!
Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, μιλώντας στο kozanimedia, αρκέστηκε να σημειώσει πως «δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο προς το παρόν», ωστόσο σύμβουλοι του συνδυασμού της τονίζουν πως «στην παράταξη πρέπει να υπάρχει συννενόηση! Εαν δεν υπάρχει, τότε θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας