Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσα χρωστούν οι Δήμοι του Νομού Κοζάνης-Τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου!

Από το kozanimedia.gr
Στη Βουλή κατατέθηκαν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα στοιχεία για τα χρέη -μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις- των Δήμων όλης της χώρας. Πρόκειται για στοιχεία που τηρούνται στη βάση δεδομένων του Υπουργείου η οποία πάντως ενημερώνεται με ευθύνη των ίδιων των Δήμων. Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή στις 23 Αυγούστου από τον  υπουργό Εσωτερικών Χάρς Καστανίδη προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.
Τα στοιχεία για τους τέσσερις Δήμους του Νομού Κοζάνης είναι τα εξής:
57. Βοϊου του Ν. Κοζάνης: 2.263.202 ευρώ μακροπρόθεσμες και 4.522.372 ευρώ βραχυπρόθεσμες.
93. Εορδαίας του Ν. Κοζάνης: 3.245.916 και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.
156. Κοζάνης του Ν. Κοζάνης: 14.535.199 ευρώ και 27.106.043 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.
271. Σερβίων Βελβεντού του Ν. Κοζάνης: 1.838.075 ευρώ και 6.920.284 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η νέα δημοτικη αρχή δεν αποκάλυψε ακόμα αναλυτικά τα χρέη Σερβίων,Βελβεντού,Καμβουνίων και Λιβαδερού, δηλ με λίγα λογια τι παρέλαβε.
Ιδιαίτερα για τον πρώην δήμο Σερβίων και τον δήμαρχο 2002-2010 Κοκολιό, που τόσα ειπώθηκαν σε βάρος του και τίποτε δεν αποδείχθηκε.
Οταν μάλιστα για τον Κοκολιό είχε διατυπωθεί και η άποψη οτι ήταν ο...''Ταμίας'' του τέως δήμου Σερβίων...

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Σερβίων - Βοΐου και Κοζάνης; Αυτοί χρωστάνε πολύ περισσότερα από τα Σέρβια αναλογικά και με τις εισροές του καθενός, αλλά το Πασοκ με την δήθεν συνασπιστική ουρά του κατασυκοφαντούσε τον Κοκολιό.
Εδώ θα είμαστε που θα τον παρακαλάμε να ξανααναλάβει. Θα το δείτε.....!

Ανώνυμος είπε...

Γιά τό Δήμο Σερβίων νά μάς ενημερώσει ο Τζάκ Νόρις .

Ανώνυμος είπε...

Γιά τούς ειδικούς συνεργάτες τού Δημάρχου Μ Ο Υ Γ Κ Α .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ai-vres τη στο διάολο γίνετε με το νερό ώρες έχουμε να δούμε σταγόνα, μέσα στην μπιχλα είμαστε.... άντε ενημέρωσε τον κ.Τσιρεκα να στήλη κάνα υδραυλικό.
Υ.Γ θέλω απάντηση άμεσα...
Ρ.Π

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα τελειωσουνε με τις φωτογραφειες και τα σουργελα για να δουνε για το νερο και τα φωτα στην πλατεια οι προυχοντες του Δημαρχειου.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη βαλτον στην φυλακη......μπορεις.Μη τους λυπασαι....ειναι υποχρεωση σου απεναντι στους πολιτες του Δημου μας.Ο φασισμος κ'η σαπιλα ΤΕΛΟΣ απο τα ΣΕΡΒΙΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε ο 7.21 εχει απολυτο δικαιο,Ολοι θαμαστε μαζι σου.Ο Κοκολιος στην φυλακη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΗΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΟΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ.Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Η ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Τον εφαγε η λυπηση τον Κωνσταντοπουλο και τον μπακανο΅!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα εχετε πολλη πλακα.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο ... Πές αλεύρι ....

Ανώνυμος είπε...

10.06 ο ΚΟΚΟΛΙΣΜΟΣ ειναι βαθεια ριζωμενος μεσα σου αλλα οι Σερβιωτες σας εμαθαν καλα 8 χρονια....με το πεντακαθαρος γελαω κ'με την λασπη ξεκαρδιζομαι !!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά βλέπω ή όχι.Ο Κωσταντόπουλος τώρα ξεχρεώνει τα χρέη πριν την οχταετία

http://sites.diavgeia.gov.gr/servionvelventou/ada/4%CE%91%CE%9C2%CE%A911-34%CE%A0

Ανώνυμος είπε...

http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5849%3A2011-09-08-18-02-27&catid=68%3A2011-01-12-06-49-15&Itemid=90

Το Προφίλ μας