Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ανάρτηση-“φωτιά” του Σάββα Σαλτσίδη για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννη Αποστόλου – “Εγώ σου υπόσχομαι ένα πράγμα, όπως σε έκανα πρόεδρο (Αχάριστο) έτσι θα σε στείλω στα Γιάννενα να αδειάζεις την λίμνη με τα παγούρια!!!”

Από το kozanimedia.gr
Απαντώντας σε ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννη Αποστόλου που έγραψε στο Facebook “Βρε ταμτακο απο τα Σερβια συνεχιζεις ακομα δεν βαρεθηκες θελεις να βαλεις και τον αδελφο σου φυλακη….“, o Σάββας Σαλτσίδης, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ και, ουσιαστικά, επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο εξελέγη στην προεδρία ο πρώτος, ανέφερε:

“Αγαπητέ Μητσαρα.
Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να σου απαντήσω γιατί δεν μου αρέσει ο διάλογος του πληκτρολογιου,αλλά το τετ α τετ!!
Επειδή αυτό δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ στην ζωή σου, σου απαντώ για να μην το πάρεις ως αδυναμία…….. και εγώ δεν σε καταλαβαίνω!!

Μάθε λοιπόν “κατά λάθος πρόεδρε “ότι εγώ δεν είμαι σαν και αυτούς που απειλείς με μηνύσεις και δεν κάνουν μία καταγγελία στην ένωση συντακτών για το μπουλινγκ και την λογοκρισία που υπόκεινται και να σε στείλουν εκεί που πρέπει. Εγώ θα σου κάνω (αν και δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου μήνυση)όσες φορές μου κάνεις εσύ,αλλά θα φτιάχνω και τους ψευδομαρτηρες που βάζεις.

Επίθεση ξέρεις να κάνεις μόνο μεσα στα γραφεία της ΕΠΣ γιατί ξέρεις οτι θα σε προστατέψουν .
Εγώ σου υπόσχομαι ένα πράγμα, όπως σε έκανα πρόεδρο( Αχάριστο )έτσι θα σε στείλω στα Γιάννενα να αδειάζεις την λίμνη με τα παγούρια!!!
ΥΓ 1 ο Ταμτάκος αλλάζει και κανένα ρούχο, δεν φορά το λιγδιασμένο τζιν και το βρόμικο μπλε μπλουζάκι τρεις μήνες(το έχει μάθει όλη η Ελλάδα)απορούν όλοι βρε απλυτε δεν έχεις άλλο να βάλεις???
ΥΓ 2 Δεν ασχολήθηκα μαζί σου ποτέ από εδώ, αλλά σου τονίζω, μην ξαναξυθείς στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί θα επανέλθω δριμύτερος!!!
ΥΓ3 Αν είναι να με βάλει φυλακή ένας μπουφος……χαλάλι του!!!!
Κατάλαβες ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΕ????”

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθλητισμός με αξιοκρατία και επίπεδο. Κρίμα στους νέους που έχουν όνειρα.

Ανώνυμος είπε...

11:20 ακριβως . τι νομιζες!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η δύο κύριοι διοικούν τήν ΕΠΣ Κοζάνης!!!! Τά συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

15:03 περίμενες κάτι καλύτερο από ένα άθλημα που ακόμη και στο κορυφαίο επίπεδο του στην Ελλάδα "βρωμάει" όσο τίποτα άλλο;

Από όπου και να το πιάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρό, δυστυχώς αντικρίζεις την ίδια εικόνα παντού. Από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μέχρι την Superleague.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το ερασιτεχνικό να διαφέρει από την αυτοδιοίκηση, την δικαιοσύνη; Γενικευμένη διαφθορά παντού. Μιλάτε για το ποδόσφαιρο ενώ στον τόπο μας έχουμε την περίπτωση Τζικανουλα- Γυλτιδη;

http://mikrovalto.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-vs-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BD,-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BD-4-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Ανάρτηση-“φωτιά” του Σάββα Σαλτσίδη για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννη Αποστόλου ...εννοεις φωτινο αιβρες?!! η εννοεις καυστικο κατι σαν πιπερι καγιεν ενα πραγμα..αλλα και εσενα αυτο ειναι το επιπεδο σου,να χαρακτηριζεις μια αναρτηση επιπεδου τρουμπας . εξαλλου εκφραζει απολυτα το ποιων του συγγραφεα...

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάω,οι νέοι να φύγουν από το ποδόσφαιρο ή αυτοί οι δύο;Πόση δύναμη έχουν τελικά και οι δύο;Πού την βρήκαν,πώς την απέκτησαν;Δύο μηδενικά πόση αξία έχουν;

Ανώνυμος είπε...

Ρέ πώς αλλάζουν οι καιροί,κάποτε ο Αποστόλου ήταν καλός φίλος,τώρα θα τον στείλει να αδειάσει την λίμνη Ιωαννίνων με τα παγούρια.Πήρες μπουλντόζα Σαλτσίδη και ισοπεδώνεις τους πάντες και τα πάντα,πρόσεξε όμως από την πολλή την χρήση μήπως πέσει και σε πλακώσει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας