Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Πώς ακριβώς θα γίνεται από σήμερα, Σάββατο, η κυκλοφορία στη γέφυρα Σερβίων-Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοινώνεται η τροποποίηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω επαναλειτουργίας της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας και μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης από την 14:00΄ ώρα του Σαββάτου (03-06-2023), ως ακολούθως:

 Α) Αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας και μόνο των επιβατηγών αυτοκινήτων, των επιβατηγών αυτοκινήτων με ρυμουλκούμενο όχημα, των μοτοσικλετών, των μοτοποδηλάτων, των λεωφορείων, καθώς και των φορτηγών οχημάτων, με μεικτό βάρος μικρότερο των 3,5 τόνων,  στην Ε.Ο. Κοζάνης Λάρισας, από τη Χ/Θ 18+900 έως τη Χ/Θ 20+300 (Υψηλή Γέφυρα Σερβίων).

Η κυκλοφορία των ανωτέρω οχημάτων στην Ε.Ο. Κοζάνης Λάρισας, θα διεξάγεται κανονικά, ρυθμιζόμενη από τους υφιστάμενους φωτεινούς σηματοδότες για την εναλλακτική μονοδρόμηση της οδού «από την ΧΘ 18+900 έως την ΧΘ 20+300» , σε «λωρίδα»  πλάτους 4,00 m στο μέσον – άξονα του καταστρώματος αυτής, με την τοποθέτηση σε πυκνή διάταξη πλαστικών κώνων επαρκώς στερεωμένων.

  1. B) Η κυκλοφορία των λεωφορείων, καθώς και των φορτηγών οχημάτων με μεικτό  βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων, θα διεξάγεται από Αθήνα, Λάρισα για Κοζάνη από το 39ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας (διασταύρωση Τριγωνικού)-Ρύμνιο-Γέφυρα Ρυμνίου.

Γ) Η κυκλοφορία των λεωφορείων, καθώς και των φορτηγών οχημάτων με μεικτό  βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων, που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Κοζάνης – Ρυμνίου και αντιστρόφως, θα διεξάγεται, ακολουθώντας ένα εκ των κάτωθι ενδεικτικώς αναφερόμενων δρομολογίων:

  • Επαρχιακή Οδός Ρυμνίου–Αιανής, Αιανή-Δημοτική Οδός Αγίου Αθανασίου, Δημοτική Οδός  Αιανού,  Επαρχιακή  Οδός  Κοζάνης-Αιανής-Κυκλικός  Κόμβος εισόδου πόλεως Κοζάνης- Βατερό- Ενωτική Οδός ή Εγνατία Οδός και αντιστρόφως.
  • Επαρχιακή οδός Ρυμνίου-Αιανής-υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο-Καισαρειά- Διασταύρωση Καρυδίτσας και αντιστρόφως.
  • Επαρχιακή οδός Ρυμνίου-Αιανής-υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο-Καισαρειά-Επαρχιακή Οδό Σπάρτου-Διασταύρωσης Βαθυλάκκου (13ο χλμ. Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας) και αντιστρόφως.

kozanimedia

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από ότι έχουν κάνει μπαλώματα και όχι σοβαρή δουλειά, θα συνεχίσουμε να έχουμε φανάρια. Τραγικό

Ανώνυμος είπε...

"υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο" ΥΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ!!!!



"Ανάμεσα στα πέντε νέα διωκόμενα πρόσωπα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όλοι τους διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ απ' το 2017 μέχρι σήμερα, βρίσκεται και ένα άτομο που αν μη τι άλλο απασχόλησε την κοινή γνώμη μετά την τραγωδία για τον ρόλο του στην επιχείρηση της κυβέρνησης να παρουσιάσει μια μαγική εικόνα.

Πρόκειται για τον κ. Ζαχαρία Στουρνάρα, νυν Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης στον ΟΣΕ.

Είναι ο άνθρωπος που με ιδιαίτερα άκομψο τρόπο «σφύριξε» το τέλος των δηλώσεων του πρώην υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου στη Λάρισα, όταν ανεπιτυχώς προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις για το ανύπαρκτο σύστημα τηλεδιοίκησης. Αφού ο σταθμάρχης είχε καταρρίψει on camera το κυβερνητικό αφήγημα περί λειτουργίας της τηλεδιοίκησης, ο Ζαχαρίας Στουρνάρας φανερά εκνευρισμένος ακούγεται στο βίντεο να λέει προς τον σταθμάρχη «τέλος».

Είναι όμως και ένας απ' τους δήθεν τυχαίους επιβάτες που πήραν πρώτοι το τρένο μετά την πρόχειρη επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, παρά τις κραυγές αγωνίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ. Όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό συνεργείο αν θα πάρει το τρένο απάντησε με ενθουσιασμό:«Βεβαίως. Πολύ ασφαλή τα τρένα. Τώρα πάω μέχρι Οινόη. Αλλά το παίρνω άνετα».

ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ισιωσε η γέφυρα παιδιά? Όλα καλά? Επιστροφή στην κανονικότητα?
Τα καρναβάλια ήρθαν νωρίτερα φέτος μαζί και οι εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε να δουμε τις μετρησεις που εγιναν πριν τις εργασιες και μετα τις εργασιες. Θελουμε να ξερουμε κατα ποσο βελτιωθηκε η κατασταση της γεφυρας!

Εχετε υποχρεωση να ενημερωσετε με αριθμους!

Το ανοιγμα της γεφυρας με φαναρια και με κονους ειναι ντροπη για τον τοπο!

Ανώνυμος είπε...

Πέστε μου σας παρακαλώ αν κάνω λάθος με τα παρακάτω:Ο αγιασμός εγινε να μας φυλάει ο Θεός;Έγινε γιατί τελείωσαν στο 100% οι εργασίες;Έγινε γιατί έρχονται εκλογές και είναι απαραίτητη η προβολή κάποιων;Πώς παραδίδεται στον κόσμο με την ασφάλεια να είναι ακόμη ερωτηματικό;Αν αυτή η Γέφυρα ήταν λίγο έξω από την Αθήνα θα τύχαινε της ίδιας μεταχείρισης;
Πέστε μου σας παρακαλώ πού κάνω λάθος;
Μιχάλη Παπαδόπουλε και Γιώργο Κασαπίδη είστε ανεύθυνοι και το ίδιο ανεύθυνος και περισσότερο ο Μητσοτάκης.Αυτοί είστε.

Το Προφίλ μας