Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εικόνες απο την σημερινή πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στα Σέρβια

Εικόνες απο την σημερινή πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στα Σέρβια







 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αποκατάσταση κι επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην ιστορική του θέση είναι συνυφασμένη με την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της κανονικότητας. Το πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς. Φέραμε τα Εξάρχεια στην εξουσία. Έγκλημα. Ψεύτες και καιροσκόποι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΠΑΣΟΚ ρε θείο; Αυτό που χρωστάει 400 εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο; Το κόμμα του Τζοχατζόπουλου; Το κόμμα των μνημονίων και της απαρχής όλης της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας; Το κόμμα που εγκαθίδρισε την έννοια του ρουσφετιού και της μίζας; Έχασε 20% ο σύριζα από τις δυνάμεις του και πήγατε από το 9% του 2019 στο 11.5% το 2023. Τρομερή επιτυχία. Με τέτοιους ρυθμούς ανόδου, σε 100 χρόνια μπορεί να πιάσετε κανένα 40αρι.

Ανώνυμος είπε...

Ο τσοχατζό συριζα ψηφιζε και το ειπε ανοιχτα. Ενα μνημονιο εφερε το ΠΑΣΟΚ κι απο ενα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Για το κομμα της αρπαχτης και της μιζας ειδαμε και το ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας με Παππα καταδικασμένο. Κι ερχονται κι αλλες καταδικες για VAR και για Ματι που εκκρεμούν. Βρικατε μια καραμελα και την πιπιλατε. Ολος ΣΥΡΙΖΑ απο πασοκτζηδες αποτελειται. Με τα μπαζα και τα υλικα του ΠΑΣΟΚ χτισατε και βριζετε το ΠΑΣΟΚ. Εξαφανιστηκε το ΠΑΣΟΚ και παιζει η ΝΔ μπάλα μονη της. Αυτο ειναι το αποτελεσμα. Ποτε ξανα φασιστερά.

Ανώνυμος είπε...

εσεις με ποιους αριθμους καθόδου θα πιασετε το 40αρι? βουϊχιχιχιχιχι

Το Προφίλ μας