Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή Δήμου Εορδαίας εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Οι όροι διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, συζητήθηκαν στη διακομματική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμος Εορδαίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πτολεμαΐδα.

  

Τη συνεδρίαση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ παρέστησαν στελέχη του Δήμου και εκπρόσωποι των κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών που παίρνουν μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

 

Ο Π. Πλακεντάς ανοίγοντας τη συνεδρίαση ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων και των πολιτικών σχηματισμών να επιδείξουν πολιτικό πολιτισμό και σεβασμό των κανόνων δεοντολογίας που απορρέουν από την εκλογική νομοθεσία, και ειδικότερα σεβασμό στις εκδηλώσεις – ομιλίες των άλλων κομμάτων, καθώς και στη λειτουργία των περιπτέρων τους στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ ζήτησε εν γένει  σεβασμό της εκλογικής νομοθεσίας και για την απαγόρευση επικόλλησης αφισών.  

 

Ο Δήμαρχος τόνισε ακόμη ότι η διακομματική επιτροπή θα βρίσκεται σε συνεχή συνεδρίαση, ώστε να αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει κατά την προεκλογική περίοδο, μέχρι και την επομένη των εκλογών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας