Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Μέχρι τις 10 Ιουλίου οι σημαντικές ανακοινώσεις του Β. Κωνσταντόπουλου

Η Χύτρα, kozan.gr

Ο Β.  Κωνσταντόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων στις εκλογές του Οκτωβρίου, ωστόσο το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα το τελευταίο εικοσαήμερο, το γεγονός ότι δεν είχε κάποια έντονη δραστηριότητα ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησαν, σε κάποιους την εντύπωση, πως μάλλον απέσυρε το ενδιαφέρον του. Όπως λένε από το περιβάλλον του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ο στόχος για την κατάρτιση όσο γίνεται καλύτερου ψηφοδελτίου παραμένει.

Παρόλα αυτά, όσοι γνωρίζουν καλά τον Βασίλη, δηλώνουν με βεβαιότητα πως αν, μέχρι τις 10 Ιουλίου, ο ίδιος αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη προοπτική νίκης για να εκλεγεί Δήμαρχος δεν θα μπει σε μια μάχη απλώς για να καταταγεί στην 2η ή 3η θέση.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αυριανός Δήμαρχος!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατεβαίνει με την καλύτερη ομάδα που ειχε ποτέ! Η νίκη είναι σίγουρη!
Επιτέλους θα επιστρέψει η σοβαρότητα στο Δήμο

Ανώνυμος είπε...

Με ρώτησε κάποιος γιατί στηρίζω Κωνσταντοπουλο,του απαντώ ότι είναι έμπειρος,ικανός και σοβαρός,ακόμη θάχει τους κατάλληλους συνεργάτες στις κατάλληλες θέσεις.Να σε ρωτήσω και εγώ τώρα του λέω,ποιός από τους αντιδημάρχους του Ελευθερίου είναι στην κατάλληλη θέση;Πές μου έναν.Απάντηση καμμιά,κούνησε το κεφάλι του και έδειχνε να συμφωνεί.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Πάνω από όλα το καλύτερο για τον τόπο μας.Βασίλης Κωνσταντόπουλος Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός να επιστρέψει η σοβαρότητα στο Δήμο Σερβίων
Κωνσταντόπουλος Δήμαρχος!

Ανώνυμος είπε...

Αν περάσει Β'γύρο ο Κωνσταντόπουλος είναι Δήμαρχος,αν περάσει Β' γύρο η Σπυρίδου είναι Δήμαρχος.Κατάλαβες Ελευθερίου;

Ανώνυμος είπε...

O Κωνσταντόπουλος είναι σίγουρα στο Β γύρο αγώνας θα δοθεί μεταξύ Σπυρίδου και Ελευθερίου για τη δεύτερη θέση.-

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στον φίλο 21.22,σε περίπτωση που περάσει ο Ελευθερίου αντί της Σπυρίδου στον Β'γύρο,Δήμαρχος 100% είναι ο Κωνσταντόπουλος.Σε περίπτωση που περάσει στον Β'γύρο η Σπυρίδου,ε τότε πραγματικά δεν γνωρίζω ποιός θάναι Δήμαρχος.Το σίγουρο είναι όμως ότι Δήμαρχος δεν θάναι ο Ελευθερίου,όπως και νάχει.Πιστεύω ότι γνωρίζουν και οι του Ελευθερίου τί θα συμβεί,αλλά το παίζουν Αλέκος.

Ανώνυμος είπε...

Ο 3Κ 3Α , το ανέκδοτο που καθαρίζει με τα δημόσια χρήματα Ιδιωτικά οικόπεδα και γκρεμίζει κιόλας με έξοδα του δήμου ιδιωτικά σαραβαλα ξέρει ότι έχει τελειώσει
Οι εξαγορές τελειωσαν

Το Προφίλ μας