Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ. Σ. Σερβίων Ν. Γεωργακόπουλου κι η φραστική αντιπαράθεση με τον Ν. Μπουκουβάλα: “Είσαι βλάκας, όχι εσύ είσαι βλάκας” (Βίντεο)

Από το kozan.gr
Η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ. Σ. Σερβίων Ν. Γεωργακόπουλου κι η φραστική αντιπαράθεση με τον Ν. Μπουκουβάλα: “Είσαι βλάκας, όχι εσύ είσαι βλάκας”.
 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το επίπεδο της Δημοτικής αρχής Ελευθερίου.Και όμως αυτός ο άνθρωπος είναι πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου. Αυτοί μας αξίζουνε;ΌΧΙ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σε μια συζήτηση για να μπορέσει θα δημιουργηθεί αντιπαράθεση θα πρέπει η μία πλευρά να παρουσιάζει τα πράγματα όπως έχουν και η άλλη πλευρά να τα παρουσιάζει όπως ΘΑ έπρεπε να έχουν. Στην χθεσινή επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία που διαδραματίστηκε στο Πολιτισμικό Κέντρο υπήρξαν φωνές που παρουσίασαν τα πράγματα όπως έχουν και τους συγχαίρουμε. Αντιθέτως αποδοκιμάζουμε όλους εκείνους που τοποθετήθηκαν στο Μέλλον για το πώς δηλαδή θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Κύριοι είσαστε εκτός τόπου και χρόνου. Η χθεσινή ενημέρωση θα έπρεπε να ήταν ενημέρωση ευθηνών και δράσεως των δύο δήμων. Αυτό το πνεύμα θέλει και επιδιώκει η πολιτική κεντρική σκηνή της ασυμφωνίας της αγέλης. Όπως η εισαγγελία έκλεισε με εντολή της περιφέρειας σε ένα απόγευμα την Γέφυρα, έτσι και οι δύο Δήμοι οφείλουν να κοινοποιήσουν επιστολές που να ζητούν να υπάρξει γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών μέσα από ένα αγροτικό οδικό δίκτυο. Έτσι αρχίζει η πίεση προς την Κυβέρνηση. Αν παρακολουθήσετε τα βίντεο θα δείτε ότι στις πρώτες θέσει των επισήμων οι περισσότεροι παίζουν με τα κινητά τους. Αυτό θα είναι το μέλλον του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Γεωργακοπούλε θυμήθηκα τα χρόνια της χούντας μόνο που ξέραν οτι είσαι κομμουνιστής ορμούσαν οι εθνικόφρονες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα έχει βρει με την αντιπολίτευση!!!!Χα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανεκδιηγητος πρόεδρος με 6 ψήφους στους 27 ρωτάει τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τι έγινε για να συνδεθεί η κωμόπολη Σερβίων με την Κατερίνη της κεντρικής Μακεδονίας. Σε συζητηση που αφορά την αποκοπή των Σερβίων από την πρωτεύουσα της δυτικής Μακεδονίας που απέχει 25 χιλιόμετρα. Εάν ήμουν ο κασαπιδης θα του απαντούσα να ζητήσουν να πάνε στο νομό Πιερίας. Όσον αφορά την υβριστική επίθεση στον Γεωργακόπουλο από τον ανεκδιηγητο, δυστυχώς έτσι είναι όλη η σημερινή δημοτική αρχή. Ας προσέχαμε. Θα το διορθώσουμε τον οκτωβρη

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο είναι η πρόσβαση στην Κοζάνη και το κλείσιμο της γέφυρας και ο άλλος ρωτάει για την Κατερίνη και τη Λάρισα. Ε ρε κάτι τρικυμίες στο κρανίο. Εδώ υπάρχουν εργαζόμενοι που πηγαινοέρχονται κάθε μέρα και μαθητές που πηγαινοέρχονται κάθε μέρα στα σχολεία των Σερβίων και ο άλλος ρωτάει για τα μπάνια που θα κάνει στην Κατερίνη και το Λιβάδι που τον πήγαινε η μάνα του όταν ήτανε μικρός. Αλλά τι τον νοιάζουν οι εργαζόμενοι και οι μαθητές σάμα έχει παιδιά ή σάμα δούλεψε καμιά φορά; Αυτοί είναι κύριοι αυτούς ψηφίσατε λουστείτε τα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε, έγινε ερώτηση πως θα συνδεθεί η Κοζάνη με την Κατερίνη; Υπάρχει βιντεο;

Ανώνυμος είπε...

https://kozanimedia.gr/kozanimedia-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4-%cf%83-%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b2%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85/
Απίστευτο και όμως αληθινο

ΚΜΤ είπε...

Κ. Γεωργακοπουλε το ερώτημα ήταν μάλλον περιττό. Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεκδιηγητος για άλλη μια φορά. Επίπεδο προέδρου ΔΣ. Μου προκαλεί ετεροντροπη και μόνο που τον ακούω, αυτός δεν ντρέπεται; Είναι δυνατόν;

Ανώνυμος είπε...

Στην ερώτηση "είσαι βλάκας?" η απάντηση είναι δεδομένη.
...
Και όχι μόνο.
Άνθρωποι που από το τίποτα "πήραν εξουσία", που απλά μια μέρα αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον τόπο τους, έτσι μόνο μπορούν να συμπεριφερθούν.
Με τραμπουκισμό και μόνο.
Ούτε μπορεί να σεβαστεί την διαδικασία ενός δημοτικού συμβουλίου, μιας ομιλίας σε λαϊκή συνέλευση, ενός διαλόγου γενικά,παρά μόνο να δείχνει κάθε φορά πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει.
Και τα "τσακαλάκια", εσείς οι 120, "επιστήμονες" (εδώ γελάμε όλοι μαζί) της "Γέφυρας στο μέλλον....." επιτρέπεται ακόμη αυτές τις συμπεριφορές του.
Γιατί όλοι οι υπόλοιποι σαφώς και τον βάλαμε στο περιθώριο εδώ και πολύ καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Δε διακρίνω από το βίντεο που βλέπω κάποια τοποθέτηση εκτός θέματος 14:26. Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Προτείνει περαιτέρω εναλλακτικές. Δεν είναι κακό αυτό. Και προς Κατερίνη και προς Λάρισα και προς Βέροια (από Βελβενδό), όλα να είναι στο τραπέζι, γιατί μόνο προς Λάρισα;

Θεωρώ όμως ότι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα είναι ο δρόμος που θα ενώσει τη Νεράϊδα με το Καπνοχώρι και θα βγάζει καρφί στην Εγνατία με μια δρασκελιά! Η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Σέρβια θα είναι τότε περίπου μια ώρα! Αυτός ο δρόμος Καπνοχώρι-Νεράιδα είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα που έχουμε για την επισκευή της γέφυρας (ή κατασκευή νέας) και η απάντηση σε κάθε έωλο επιχείρημα ότι με τη νέα εθνική οδό Κοζάνης-Λάρισας η γέφυρα θα είναι οικονομικά ασύμφορη.

Βεβαίως, για κάποιους υδροκέφαλους γραφειοκράτες του ανάλγητου κρατικού μηχανισμού η γέφυρα είναι ουσιαστικά ένας επαρχιακός δρόμος που ουσιαστικά εξυπηρετεί δύο μικρούς δήμους. Έτσι τη βλέπουν. Το κεντρικό κράτος δεν το ενδιαφέρει τόσο η σύνδεση των Σερβίων με την Κοζάνη, όσο η σύνδεση της Κοζάνης με τη Λάρισα. Θεωρούν τη γέφυρα επένδυση που δε βγάζει τα λεφτά της.
Δε φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν πακτωλό χρημάτων για να εξυπηρετήσουν 15.000 ανθρώπους. Δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός, διότι έχουν λογιστική και όχι οικονομική αντίληψη.

Η απάντηση σε αυτό είναι ο δρόμος που αναφέρω. Η συζήτηση για τη γέφυρα πρέπει να συνδεθεί με τη συζήτηση για την ένωση της Νεράιδας με την Εγνατία. Η γέφυρα είναι η σύνδεση με Εγνατία και ουσιαστικά η προέκταση αυτού του ακόμα φανταστικού δρόμου.

Στο όραμα της μελλοντικής οικονομικής αξιοποίησης της λίμνης, τόσο της τουριστικής όσο και της υδατοκαλλιέργειας, η ένωση της γέφυρας με την Εγνατία εξουδετερώνει κάθε ψευδοεπιχείρημα που θεωρεί ότι η γέφυρα είναι ανταγωνιστικό έργο στη νέα εθνική οδό Κοζάνης-Λάρισας και άρα αναγκαστικά θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στο δεύτερο έργο παραμελώντας το πρώτο.

Δεν είναι κακή η αναφορά στη σύνδεση με Κατερίνη, δεν αποπροσανατολίζει, νομίζω όμως ότι το κλειδί που ανοίγει το σεντούκι είναι αλλού.

Ανδρέας Τσιφτσιάν.




Ανώνυμος είπε...

Κ. Τσιφτιαν
Η γέφυρα ενώνει καταρχάς τον δήμο σερβιων, το νότιο με το βόρειο κομμάτι*
Κατά τα λοιπά.....εσείς είχατε χαρακτηρίσει τα κάστρα Μυστρά της Μακεδονίας...

*Όταν έγινε η παρουσίαση της παρένθεσης που παριστάνει την γέφυρα σαν σήμα του δήμου ο δήμαρχος είπε ότι συμβολίζει την ένωση του δήμου με τον δήμο Κοζάνης. Τόσο άσχετοι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της άθλιας συμπεριφοράς του Μπουκουβάλα.Ο κόσμος είναι αυτός που ακούει όλους και αυτός είναι που βγάζει τα συμπεράσματά του.Τί περιμένεις όμως από κάποιον που μιά ζωή είναι από σπίτι-φροντιστήριο-γυράδικο-σπίτι;Τί περιμένεις όμως από κάποιον που δεν ξέρει τί θα πεί χιλιόμετρα,επικινδυνότητα δρόμου,διπλάσια έξοδα αυτοκινήτου και χάσιμο περισσότερου και πολύτιμου χρόνου πλέον από την οικογένειά του.Το τελευταίο είναι κάτι που μάλλον δεν θα το μάθει ποτέ.Μπράβο Κε Γεωργακόπουλε για την στάση σου.

Καραδημος Θωμας είπε...

θελω να δειτε τι μου ειχε απαντησει ο Προεδρος του ΔΣ σε αναρτηση του Δημαρχου στις 13/04/2021 στο ΦΒ χωρις ασχυνη καθολου για το πως πρεπει να παω απο το Φρουριο στην εδρα του Δ.Διαμερισματος στο Τρανοβαλτο
"Νίκος Μπουκουβάλας
Θωμάς Καραδήμος μας κούρασες με τους σολοικισμούς . Τι σε πειράζει να πας απ το Ρύμνιο ;"
επισης θελω να κοιταξετε και τις απαντησεις του Δημαρχου για να καταλαβετε πως μετρουσαν τα πραγματα για τους δρομους και τα¨φαραωνικα εργα".
Τωρα βεβαια τα πραγματα εγιναν για τα Σερβια πολυ δυσκολα αλλα ειδικα και μονο για τον Προεδρο του Δ.Σ και οχι για τους Σερβιωτες του επιστρεφω την απαντηση του
"μας κούρασες με τους σολοικισμούς . Τι σε πειράζει να πας απ το Ρύμνιο ;"
Αλλα ζητω συγνωμη απο ολους τους υπολοιπους Σερβιωτες γιατι εχω ζησει στα Σερβια εξι χρονια και ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και μπορει να θρηνησουμε και θυματα απ΄αυτη την ιστορια.
Ευχομαι να βρεθει γρηγορα λυση γιατι μαραζωνε που μαραζωνε ο τόπος ηρθε και αυτο και εδεσε!

ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Ελευθερίου επικροτεί την στάση του Προέδρου Μπουκουβάλα στην χθεσινή συνέλευση? Επικροτεί την λεκτική επίθεση στον ομιλητή της αντιπολίτευσης την ώρα που διατύπωνε τις θέσεις της παράταξης? Δεν μπορεί να απαντήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αυτός ο συνδυασμός που λέγετε Γέφυρα Στο Μέλλον από την πρώτη στιγμή λειτουργεί με μηνύματα στο facebook και απειλές. Στην αρχή σου στέλνει σε φωτογραφία κάποιο κείμενο – σχόλιο που δεν άρεσε και στη συνέχεια σε ζαλίζει με απειλές. Βέβαια σε αυτά τα χρόνια της δημαρχίας υπήρξαν και οι γνωστοί ρουφιάνοι η οποίοι φορτίζανε τον επιστήμονα και στη συνέχεια τον αφήναν να ξεφτιλίζεται με αυτά που έλεγε. Άντε να τελειώνουμε με τους συγκεκριμένους αρκετά διαφήμισαν το Δήμο πάντα από την αρνητική πλευρά του.

Ανώνυμος είπε...

Οι λαϊκιστές οι ανύπαρκτοι οι εγωπαθεις Πινόκιο τελείωσαν. Στους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης μπορείς να διαφωνήσεις και θα σου απαντήσουν κόσμια. Οι πεινασμένοι για εξουσία σε μπλοκάρουν στο φουμπου το όργανο διοίκησης του Ελευθερίου. Αλλιώς σε προσβάλλουν και σε λοιδορούν. Τελείωσε. Αρκετά έχουμε ανεκτει την εξαθλίωση του τόπου μας. Μιλάμε για ανθρώπους που ΠΟΤΕ δεν αισθάνονται τι τραβάνε τα χωριά. Για ανθρώπους που δεν έχουν περάσει ποτέ από το ρυμνιο. Για ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν χωματερή αμιάντου. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΑΜΙΑΝΤΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 19:21 σε παρακαλώ θερμά να μείνουμε σε αυτά που έγραψα, χωρίς παρερμηνείες και παραποιήσεις.

Ξέρω πολύ καλά τί ενώνει η γέφυρα. Ως οικογένεια ζήσαμε από αυτήν, όπως κι από τα χωριά. Πέρα από την πρακτική πλευρά της χρησιμότητας, υπάρχει για όλους μας και η συναισθηματική πλευρά. Η γέφυρα είναι η ψυχή μας. Ο Δήμος διχοτομείται και δεν επικοινωνεί με τα μέρη του. Μην αποπροσανατολίζεις όμως σε παρακαλώ από αυτό που είπα.

Θα συναντήσετε μπροστά σας "τοίχους" και πονηρά "επιχειρήματα". Σε αυτά τα ψευδοδιλλήματα που θα σας θέσουν, δίνω την απάντηση. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί από συναισθηματισμούς, κάνουν λογαριασμούς, πρέπει να τους βγει η εξίσωση.

Εσύ βλέπεις εθνικό δίκτυο κι αυτοί βλέπουν ένα επουσιώδες επαρχιακό δίκτυο. Εσύ θες να συνδέσεις τον Δήμο με τα μέρη του κι αυτοί θέλουν να συνδέσουν την Κοζάνη με τη Λάρισα. Εσύ θες βιώσιμη και μόνιμη λύση κι αυτοί θέλουν "λύση" με 152.000 ευρώ. Θα σου πει, η γέφυρα δε συμφέρει για μεγάλα έξοδα. Δεν είναι μέρος του σχεδιασμού τους, δε βγάζει τα λεφτά της. Σε αυτό πρέπει να δώσεις απάντηση και να του αποδείξεις ότι τα βγάζει, διότι ο σχεδιασμός τους είναι λάθος!

Πρέπει να ανατρέψεις τα δεδομένα υπέρ σου. Θέλουν τεχνοκρατικές απαντήσεις, όχι συναισθηματικές. Σε αυτό απάντησα, στο ψευτοδίλημμα δηλαδή που περιφέρεται και που ΗΔΗ ΑΚΟΥΩ, ότι με τη νέα εθνική οδό Κοζάνης-Λάρισας η γέφυρα καθίσταται περιττή και δευτερεύουσας σημασίας. Η σύνδεση όμως της γέφυρας με την Εγνατία δεδομένης της μελλοντικής οικονομικής αξιοποίησης της λίμνης, την καθιστά πρώτιστης σημασίας. Βλέπουν το πρόβλημα μόνο ως τοπικό. Αποδείξτε τους ότι δεν είναι!

Αν θες λοιπόν να εξουδετερώσεις τα δικά τους επιχειρήματα, μπες στη δική τους λογική και ανέτρεψέ τα με βάση αυτήν! Διαφορετικά, θα μιλάτε παράλληλα. Αυτό είπα. Τώρα, τί κατάλαβες εσύ είναι άλλο θέμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ποτέ δε είπα ότι τα Σέρβια είναι ο Μυστράς της Μακεδονίας. Τέτοιου είδους συγκρίσεις υποτιμούν τα Σέρβια ως ιμιτασιόν από κάτι άλλο. Η Καστροπολιτεία στέκεται αυθύπαρκτα, έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα και δε χρειάζεται παρομοιώσεις για να αναδειχθεί. Δεν είναι δευτεράτζα ούτε ο "φτωχός συγγενής" κανενός. Στη δική μου λογική, ο Μυστράς είναι τα Σέρβια της Πελοποννήσου και όχι αντίστροφα. Την Καστανιά χαρακτήρισα "μπαλκόνι της Μακεδονίας", αλλά και αυτό δεν είναι σύγκριση με τίποτα άλλο. Αν είχα προτείνει κάτι για την Καστροπολιτεία ήταν αυτό που δε σκέφτηκε κανείς, να κατατεθεί δηλαδή φάκελος για να συμπεριληφθεί στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Αν αυτό είχε γίνει το ζήτημα (και) της γέφυρας θα είχε "διεθνοποιηθεί". Θα είχαμε σήμερα ισχυρότερα επιχειρήματα και συμμάχους στη φαρέτρα μας. Ακόμη και τούτη την ύστατη ώρα μπορεί να γίνει.

Α. Τσιφτσιάν

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xfEKYfL5mgw

Τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το δίκτυο από Σέρβια προς Λάρισα; Τίποτα. Τι έχει γίνει για την μετάβαση από τα Σέρβια προς την Κατερίνη; Και πάμε και ανοίγουμε κάτι τρύπες στου διαόλου τη μάνα εκεί πέρα που δεν έχουν καμία σχέση με μας, κάτι σήραγγες, κάτι γέφυρες στο Βόιο και βορείως.
Εδώ έχουμε μια άμεση πρόσβαση προς τη θάλασσα και από εκεί προς τα εδώ έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πιο πολυδραστικό τον τόπο μας

Το Προφίλ μας