Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Δήμος Κοζάνης: Σε νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις λειτουργεί πλέον το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών

Σε νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις λειτουργεί πλέον το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, στο κτήριο «40 μάρτυρες», επί της οδού Ν. Πλακοπίτη.

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα το έργο του, το Συσσίτιο προσφέρει καθημερινά 180 μερίδες φαγητού, σε 37 Κοινότητες, καλύπτοντας όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης,  συνδράμοντας σε δημότες που έχουν ανάγκη, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, «Οι παρεμβάσεις με στόχο την αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες συνεχίζονται. Με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης πραγματοποιήθηκε ολική ανακαίνιση της κουζίνας, όπου καθημερινά παράγονται εκατοντάδες μερίδες για τους συμπολίτες μας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υγειονομικής Υπηρεσίας.  Κάναμε άλλο ένα βήμα μπροστά και συνεχίζουμε, γιατί οι πρωτοβουλίες στον κοινωνικό τομέα έχουν σημασία για εμάς».

Σημειώνεται, ότι στην αποτελεσματική προετοιμασία του συσσιτίου συνδράμουν καθημερινά οι υπάλληλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ τρία οχήματα πραγματοποιούν τη διανομή των μερίδων φαγητού σε κάθε σημείο.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/dGH9vM79ObU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας