Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Γεφυρα Σερβίων - Δημιουργία ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφαρμογής για αποζημίωση

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Δήμους Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού διερευνά το μέγεθος της  οικονομικής επιβάρυνσης που υφίστανται οι πολίτες της περιοχής, λόγω των εργασιών συντήρησης της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων.

 

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η δυνατότητα δημιουργίας ηλεκτρονικής  διαδικτυακής εφαρμογής στην οποία οι πολίτες θα καταχωρούν τα απαραίτητα δεδομένα, ώστε να καταστούν δικαιούχοι αποζημίωσης.

 

Στόχος σύσσωμης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η ασφάλεια και η ουσιαστική στήριξη όλων των πληττόμενων συμπολιτών μας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κάποιος που έχει ας πούμε φροντιστήριο η κουρείο στα Σέρβια και δεν μετακινείται ποτέ από εκεί θα πάρει αποζημιωση. Κάποιος που μενει στην Κοζάνη η στα Πετρανά και δουλεύει στα Σέρβια η στο Βελβεντό όχι
Τι να πούμε, μπράβο σας

Ανώνυμος είπε...

Πάνε να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θα δώσουν κάποιες αποζημιώσεις για ξεκάρφωμα. Στοχευμένη νομική και οικονομική διαχείριση προς αποφυγή τσουνάμι αιτήσεων για αποζημιώσεις. Εκτόνωσης της βαλβίδας του θυμού.

Οι δικαιούχοι από τον εγκλωβισμό της Αττικής Οδού ακόμη περιμένουν τα 2.000 ευρώ που τους υποσχέθηκαν, ενώ τα δικαστήρια εκδικάζουν αιτήσεις για πολύ περισσότερα.

Στην περίπτωση του αποκλεισμού λόγω κλεισίματος της γέφυρας Σερβίων δικαιούχος είναι κάθε δημότης και πολίτης, ακόμη κι αν είναι βρέφος, διότι άμεσα ή έμμεσα πλήττονται άπαντες.

Αυτό που θα όφειλε να γίνει είναι μαζικές μηνύσεις και αγωγές για διαφεύγοντα κέρδη, ψυχική οδύνη και οτιδήποτε άλλο συστήσουν οι δικηγόροι. Θα πρέπει να δημιουργηθεί πρωτοβουλία πολιτών που θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για αμέλεια καθώς και κατά παντός τεχνικού συμβούλου με το ερώτημα της αφαίρεσης δικαιώματος άσκησης επαγγέλματος.

Οι επαγγελματίες, αλλά και πολίτες οφείλουν να κινηθούν (και) ανεξάρτητα από την ηλεκτρονική διαδικτυακή εφαρμογή και να δραστηριοποιηθούν με μαζική δικαστική προσφυγή και αγωγή προς καταβολή αποζημιώσεων. Ο Δήμος Σερβίων να αναλάβει τα δικαστικά και γραφειοκρατικά τους έξοδα. (Α. Τσιφτσιάν)

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει ρε πατριώτες στο Πλατανόρευμα θα ριχτεί καμιά φορά άσφαλτος ;
Μήπως προετοιμάζεται το μεγάλο έργο πνοής από υποψήφιους στην κοινότητα στον Δήμο και στην περιφέρεια και να το φωτογραφήσετε προεκλογικά;
-Σήμερα παρέλαση κι όλος ο κόσμος τον έφαγε η σκόνη κι ο κουρνιαχτός!!!
-Μη μου πείτε πως τα συνεργεία έφυγαν και ασχολούνται με τους νέους δρόμους για Κόζάνη; Εδώ και μήνες χωματόδρομοι!!!!
-Υπομονή θα το ρίξουν μέσα στο Καλοκαίρι ,θα βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες και τα καρναβάλια θα πάνε να τους ψηφίσουν!!!!
Ζήτω η ΕΛΛΑΣ,

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό AIVRES, σε παρακαλώ,(να θυμάσαι το παραπάνω σχόλιο μου'')όταν δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες για την ασφαλτόστρωση στους 4 δρόμους στο Πλατανόρευμα, προεκλογικά.....κάποιοι θα ξεχάσουν τι τραβάνε σήμερα ,και σαν πρόβατα θα πάνε να τους ξαναψηφίσουν λέγοντας ,''μα πως, κάναμε έργα, ρίξαμε άσφαλτο'' .Μπεεεεε!!!!!
-Φάτε σκόνη αντί για λακκούβες τώρα!!!!
-Μπέεεεεεε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

το Καταφυγι πού είναι αποκλεισμένο τα τελευταία 13 χρόνια?

έχει 1 ξενοδοχείο που έχει να λειτουργήσει από την ημέρα της μεγάλης κατολίσθησης
και ακόμα τρέχει στα δικαστήρια κατά τις Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ανώνυμος είπε...

Τα προηγούμενα 10-15 χρόνια που ήταν πάνω αυτοί που θες να ψηφίσεις είδες πολύ άσφαλτο στο χωριό σου και οι τωρινοί σε πείραξαν…
Αν οι άλλοι είναι πρόβατα, εσυ έφαγες το σανό και είσαι χορτάτος απ τους προηγούμενους μεγάλε…

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 27/3/23 18:04 ,να σου πω πρώτα από όλα ότι ''στήριξα τους τωρινούς'' για κάτι διαφορετικό , έπειτα να σου πω πως ο κάθε προηγούμενος έβαζε κι ένα λιθαράκι στον τόπο αυτό, δεν κατηγόρησα ότι δεν γίνονται έργα αλλά ότι τα έργα έχουν και ένα χρονοδιάγραμμα-εκτός κι αν τα τελειώνουμε όποτε μας βολεύει- !!!
- Η τακτική κοίτα οι άλλοι τι έκαναν 10-15 χρόνια, μου θυμίζει το δυστύχημα στα Τέμπη, που μας είπαν :''γιατί οι άλλοι τόσα χρόνια τι έκαναν;''-- (Πολιτιστικό Σερβίων, Νηπιαγωγείο στο Πλατανόρευμα, δίκτυο ύδρευσης και στο Πλατανόρευμα ,πλατεία Σερβίων ,λειτουργία του κλειστού γήπεδο μπάσκετ Σερβίων και πολλά άλλα, μικρά και μεγάλα έργα κι όχι ''πασαλείματα'' και επειδή δεν μ αρέσουν τέτοιες απαντήσεις και με αφορά το παρόν, και πως, θα λύσουμε το πρόβλημα σήμερα και αφού με συμβουλεύεις θα πάω με τα πρόβατα και θα ''ξαναφάω'' σανό!!!!
-Έτσι μας-σας, βολεύει και οι επόμενοι να λένε , γιατί τι έκαναν οι προηγούμενοι;
-'Ολα τα έργα, που ανάφερα, έγιναν από το π@λιό και το σ@΄πιο !!!!
-Πολύ ωραία κοινωνία .Μπράβο μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ ο τωρινός διαφημίζει στο φεισμπουκ ταμπέλες! Ταμπέλες που έβαλε ο δήμος όπου γουστάρει, με το περιεχόμενο που γουστάρει, αγνοώντας νόμους κανόνες πρωτόκολλα ασφαλείας τα πάντα! Το διαφημίζει και οι άλλοι οι άσχετοι αυλικοί κάνουνl likes και παλαμάκια !!!! Και δεν επεμβαίνει η αποκεντρωμένη ο εισαγγελέας κάποιος να τους τραβήξει το αυτι!

Το Προφίλ μας