Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

O πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών & ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερβίων Α. Κακαφίκας …συμπορεύεται, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με το συνδυασμό του Β. Κωνσταντόπουλου

Από τη Χύτρα, kozan.gr

O πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών & ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερβίων Α. Κακαφίκας …συμπορεύεται, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με το συνδυασμό του Β. Κωνσταντόπουλου. Όπως λένε, η επιστροφή του στα “παλιά λημέρια”, μετά την αποχώρησή του από το συνδυασμό “Γέφυρα στο μέλλον” του σημερινού Δημάρχου Χ. Ελευθερίου ήταν θέμα χρόνου. Θα είναι υποψήφιος,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Β. Κωνσταντόπουλο

ενώ αν δε συμβεί αυτό θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθειά του.

Η Χύτρα


 

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έντιμος και καθαρός ο Κακαφίκας! Καλή επιτυχία Τάσο!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Τάσο.

Ανώνυμος είπε...

Συνδυασμός νίκης από την 1η Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους με σοβαρούς ανθρώπους για το μέλλον

Ανώνυμος είπε...

Παρτυ θα κάνει κωνσταντοπουλος. ωραία μεταγραφή

Ανώνυμος είπε...

κ. Κακαφίκα θα μάθουμε κάποια στιγμή τους λόγους της παραίτησής σας από τον συνδυασμό Ελευθερίου;

Ανώνυμος είπε...

Εάν παρακολουθούσες τις συνεδριάσεις θα ήξερες. Ο Κακαφικας δύο φορές τουλάχιστον σε διαφορετικές συνεδριάσεις απεκάλεσε τον Ελευθερίου ψεύτη και μάλιστα του είπε λες ψεμματα και το ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Εάν λάβουμε υπόψη το τελευταίο βίντεο του Κωνσταντόπουλου με τις προτάσεις για το κλείσιμο της γέφυρας, καταλαβαίνουμε πόσο λίγος είναι ή καλύτερα άσχετος με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Ελευθέριου είναι καλύτερος. Με αυτόν ζήσαμε στιγμές εποχής Γιατρού, τα Σέρβια διαφημίστηκαν όπου μπορείτε να φανταστείτε με την αυταρχική του συμπεριφορά. Ο τόπος θέλει αλλαγή από το κατεστημένο γιατί και ο Ελευθερίου παιδί του Κωνσταντόπουλου είναι.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Τάσο,άντε με το καλό τώρα και ο Ζάκης.Καλή δύναμη σε όλους σας και με την νίκη.

Ανώνυμος είπε...

11.22 αποκαλείς λίγο ή άσχετο τον Κωνσταντόπουλο.Θα μου επιτρέψεις να πώ ότι η γνώση,η εμπειρία και η ικανότητα του Κωνσταντόπουλου σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη.Σε θέματα διοίκησης λοιπόν καμμιά σχέση ο Ελευθερίου με τον Κωνσταντόπουλο.Επίσης σκέψου και λίγο ότι το :οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, με ποιόν Δήμαρχο ισχύει;Δές σήμερα ποιοί είναι αντιδήμαρχοι και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.Έτσι για να λέμε αλήθειες.

Ανώνυμος είπε...

11:22 Με την ανάρτησή του ο Κωνσταντόπουλος συμπύκνωσε προτάσεις που για να αναλυθούν θα χρειαζόταν 10 παρόμοιες αναρτήσεις.
Τι είπε; Για να υπάρξει ασφαλής εναλλακτικός δρόμος, πρέπει πρώτα να επισκευαστεί ο δρόμος στο Τριγωνικό, και η παράκαμψη του Κήπου. Ο δρόμος στο Τριγωνικό ήδη έγινε, η παράκαμψη του Κήπου έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Και όλες οι άλλες προτάσεις ήταν στο ίδιο πνεύμα. Πρακτικές, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες.
Όσο για την εμπειρία και γνώση στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, μπες και δες τα δημοτικά συμβούλια και θα καταλάβεις. Μακράν από τους άλλους σε γνώση, εμπειρία και προτάσεις με ουσία.
Τώρα αν εσύ για δικούς σου λόγους είσαι απέναντί του, δικαίωμά σου, αλλά η αλήθεια είναι άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Τασο. Καθαρα χερια.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί για τη νίκη. Να ξανάρθει η σοβαρότητα στο Δήμο μας να πάψουμε να γελοιοποιούμαστε συνεχώς

Ανώνυμος είπε...

10:35 τι δεν ξέρεις; Ο Τάσος είναι λογιστής και αντιδήμαρχος οικονομικών και νομίζω ήταν και αναπληρωτής του δημάρχου και παλιότερα ήταν και πρόεδρος στην κοινωφελή επιχείρηση. Όταν ένας άσχετος δήμαρχος με το αντικείμενο των οικονομικών τον εκθέτει και τον καπελωνει τι να κάνει ο κάθε ένας που δεν είναι αντιδήμαρχος για ένα χιλιάρικο; Μην κοιτάς άλλους που εάν δεν ήταν αντιδήμαρχοι ίσως να μην είχαν τώρα επιχειρηση. Τα ίδια και για τον Μίμη τον Ζάκη που τα έγραψε κιόλας. Ο Μίμης νομίζω είναι και ο πρώτος που είπε ξεκάθαρα για τον πραξικοπηματικό τρόπο που πήγε ο Ελευθερίου να μας φορτώσει τον χυταμ! Τώρα αναπληρωτής του δημάρχου είναι ο ντακριστο και αντιδήμαρχος τεχνικών! Και ο Καλλίνικος Χολέβας που δεν έχει εμπειρία πουθενά είναι αντιδήμαρχος οικονομικών και νομίζω έχει πτυχίο πληροφορικής. Μετά αναρωτιεστε γιατί είμαστε το ανέκδοτο της περιφέρειας;

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν συνενοηθητε ολοι μαζι, για κατι καλυτερο, μην περιμενετε τιποτα. Πριν 10 χρονια με τον Κωνσταντοπουλο τα ιδια και χειροτερα. Ολοι μαζι για εναν καλυτερο δημο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο καινούργιος δήμαρχος ξέρω όμως πως η γέφυρα …έχει πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

15.08 ξέχασες τους αντιδημάρχους Καμβουνίων και Λιβαδερού.Γελάνε και οι πέτρες,ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο συμπορευετε και αλλο ειναι υποψήφιος. Οπως και να εχει αντιλαμβανομαι οτι ο Κωνσταντόπουλος ειναι σε δυνή θέση,Σε αλλη περίπτωση δε θα χρειαζόταν δεκανίκια και μάλιστα τον Τάσο που εφυγε αυτόν και δημιούργησε αλλη παράταξη και μάλιστα με τον Ελεθερίου που εφυγε και αυτός από τον Κωνσταντόπουλο και ΜΑΛΙΣΤΑ τον εβγαλε Δήμαρχο και μετά εφυγε από τον Ελευθερίου και ξαναγύρισε στον Κωνσταντόπουλο. Αντε βρε... τωρα να πάρει ο Βασίλης ξανά τον Ελευθερίου να γίνουν ξανά η ΩΡΑΙΑ παλιοπαρέα. Αντε και σε ανώτερα εμεις οι ψηφοφόποι που μας έχουν για κοροιδα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΛΙΚΑ.

Εγω θα ψηφίσω Σπυρίδου. ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Κακαφίκας, Κωνσταντόπουλος, Τσολακίδης, Μπάκανος, Αλεξόπουλος, ήρεμοι, μετρημένοι, χωρίς φωνές, αξιοπρεπείς, καθαροί και με διαχρονική προσφορά στον τόπο. Όχι σαν κάτι άλλους ... αλεξιπτωτιστές. Σοβαρούς ανθρώπους θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

βάλτε τώρα μια αντίστοιχη φωτογραφία με Ελευθερίου, Μπουκουβάλα, Ποντίκη, Βητόπουλο, Αγοραστό
και καταλάβατε τι ψωνίσαμε στις εκλογές του 2019!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ

Ανώνυμος είπε...

23:27 Σπυρίδου για δήμαρχος.
Με τι προσόντα, ποιο βιογραφικό. Ποια εμπειρία και γνώση. Ούτε περίπτερο δεν διοίκησε.
Μην λέμε και ότι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

11.50 ξέχασες την αντιδήμαρχο που ήταν μια ζωή από σπίτι-ΔΕΗ-ΔΕΗ-σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

12.29 ενώ πριν είχαν διοικήσει ο ελευθερίου ο μπουκουβάλας η μοσχοπούλου ο βητόπουλος ο αγοραστός ο Δήμος ο γενικός γραματέας του υπουργείου σερβίων που ήταν και υποψήφιος ο χολέβας
όλοι στου κασίδι το κεφάλι....
η σπυρίδου τουλάχιστον είναι σοβαρή όπως και η χριστοδούλου. φυσικά και οι πέντε της φωτογραφίας. τον κωνσταντόπουλο τον ξέρουμε κανείς δεν αμφισβητεί ότι ξέρει τον δήμο και πως λειτουργεί καλύτερα από τον καθένα
τουλάχιστον με σπυρίδου και κωνσταντόπουλο μπορείς να συζητήσεις. να διαφωνήσεις αλλά θα σε ακούσουν μπορεί να δουν αν κάνουν λάθος . ούτε θα σε βρίσουν ούτε θα κουτσομολεύσουν, ούτε θα σε διαβάλουν ούτε δημόσια θα σε πούνε γραφικό ή ότι είσαι ντροπή ούτε με τους κοζανίτες θα τα βάλουν ούτε θα γινόμαστε ανέκδοτο ούτε ρεζίλι ανά την ελλάδα
εδώ οι πολύξεροι άρχοντες γραφουν στο facebook και εάν τολμήσεις όχι να διαφωνήσεις να πεις κάτι διαφορετικό σε μαλώνουν και μετά σε μπλοκάρουν σε διαγράφουν! που να πεις κάτι μπροστά τους ! οι κάτοικοι της Ελάτης έχουν μεγάλη εμπειρία!!!!!
οι σημερινοί έβριζαν την ομάδα αντιχυταμ ενώ ψήφισαν οχι στον χυταμ! τώρα τι ήθελαν είναι άλλο ακόμα και σήμερα το αρχοντικό δεκάρι δεν κατάλαβε λέει και γράφει γιατί είπαν όχι στον χυταμ!
επιτέλους ας επιλέξουμε ανθρώπους που ΣΕΒΟΝΤΑΙ και δεν είναι διψασμένοι για καρέκλα

Ανώνυμος είπε...

23.27 φαίνεται πως δεν διαβασες όλη την ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση γράφει ότι ο Κακαφικας θα είναι υποψήφιος με τον Κωνσταντοπουλο εκτος συγκλονιστικού απροοπτου.
Άρα όσα έγραψες είναι για αποπροσανατολίσεις τον αναγνώστη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας