Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

O Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης για την πρώτη φάση αποκατάστασης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες επισκευής της πρώτης φάσης αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.

 

Ενισχύθηκε τοπικά το σημείο με τη μεγάλη ρωγμή του 6ου προβόλου με οπλισμό και ενέματα με χρήση ειδικών υλικών και για την προστασία των τενόντων.

 

Προχωράμε στη δεύτερη και πιο δύσκολη φάση των επισκευών ενώ ταυτόχρονα ξεκινά η επιθεώρηση όλων των τενόντων της Γέφυρας στο κρίσιμο τμήμα της προβολοδόμησης.

 

Σύμφωνα με τους τεχνικούς συμβούλους και την αρμόδια διεύθυνση, είμαστε εντός του χρονικού προγραμματισμού των δύο μηνών για την ολοκλήρωση της επισκευής, με τον όρο ότι δεν θα εντοπιστεί άλλη σημαντική ζημιά που θα χρειαστεί περεταίρω χρόνο για την επισκευή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με 152.000 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για ανακαίνιση μπάνιου, αντιθέτως και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν οι επεμβάσεις που γίνονται είναι σαν να βάζεις make up σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτή είναι η σοβαρότητα της πολιτείας αλλά και του Περιφερειάρχη που θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για εγκληματική αμέλεια εδώ και τρία χρόνια. Το πρόβλημα της Γέφυρας Σερβίων είναι πολύ μεγαλύτερο ύστερα από την εμπεριστατωμένη παρουσίαση που έκανε ο Καθηγητής κ. Μητούλης.

Το Προφίλ μας