Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η γέφυρα των Σερβίων,ο Νιάημερος, η Κατερίνα Λιόλιου και ο θλιβερός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων…. (video)

Από το kozanimedia.gr

Πριν από λίγες ημέρες ο γράφων λέει σε μια παρέα φίλων από το Βελβεντό “Πάμε στη Λιόλιου ρε την Πέμπτη στο Dada;”. Απάντηση: “Από πού ρε θα ‘ρθουμε;Από το Ρύμνιο;”

Φυσικά δε θα έρθουν. Όπως δε θα έρθουν τα επόμενα Σαββατοκύριακα εκατοντάδες Σερβιώτες, Βελβεντινοί, κάτοικοι των εκεί χωριών να πιουν καφέ, να φάνε και να βγουν στην Κοζάνη, ειδικά το βράδυ.

Και αυτή είναι μια πραγματικότητα. Γι’ αυτό, λοιπόν, το κλείσιμο της γέφυρας μας αφορά όλους και πλήττει και τους Κοζανίτες, ειδικά στην εστίαση. Φυσικά όχι όσο πλήττει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ την εστίαση Σερβίων-Βελβεντού-Νεράιδας και της εκεί ευρύτερης περιοχής, η οποία (όπως και άλλοι κλάδοι) ζητά και δικαίως άμεση οικονομική ενίσχυση από την κυβέρνηση.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει και, μέσα στο σύνηθες παραλήρημα του, θυμάται τον…Νιάημερο της Κοζάνης ενώ “ο κόσμος χάνεται” απλά είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων….


 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να πούμε; δυστυχώς ντρεπόμαστε. ακόμα και στις προτάσεις του συμβουλίου ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ οι δημότες σερβώιν που μένουν στα νότια και μετακινούνται στα Σέρβια ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗς ΛΊΜΝΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ
ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ
Ένας Σερβιώτης ας πούμε που μένει στην Κοζάνη ή στα Πετρανά και δουλεύει στα Σέρβια στο Λιβαδερό ή στην Ελλασόνα, Λάρισα δεν απασχολούν τον άρχοντα (ναι υπάρχουν )

αλλά το δικό του γόνιμο μυαλό βρήκε να ρωτήσει για τον δρόμο για Κατερίνη (έξοδο προς θάλασσα είπε....)και Λάρισα. Πρόεδρος συμβουλίου δήμου που υπάγεται στο νομό Κοζάνης με 25 χλμ απόσταση από την Κοζάνη
Οχτώ μήνες ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Πεθάναμε στα γέλια πάλι με τις προτάσεις του... "αρχοντα" και με μας γελάει όλος ο νομός χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουνε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ " ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΕΙ "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ"
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ; ΟΤΙ ΑΔΔΕΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΑ ΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΒΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ....
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.........ΑΡΧΟΝΤΑΣ......ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Για το πανηγυράκι
ΠΟΝΤΙΚΗΣ:Είμαι απογοητευμένος απ'όλους.
ΠΛΙΑΤΣΟΣ:Και από τον Δήμαρχο Ελευθερίου;
ΠΟΝΤΙΚΗΣ:Όχι από τον Δήμαρχο, αυτός ζήτησε ραντεβού με τον Μητσοτάκη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Τα 2 μαγαζιά των 2 Αντιδημάρχων πρώην και νύν (Γκαμπούρα και Ποντίκη)είναι τα μοναδικά μαγαζιά με την περισσότερη δουλειά όλα τα χρόνια στα Σέρβια.Τώρα για 2 μήνες λόγω Γέφυρας θάρθει η οικονομική καταστροφή και οι 8 σερβιτόροι θα γίνουν 2 ή μπορεί και να κλείσουν.Ποιά άλλα 2 μαγαζιά εντός Σερβίων έχουν 8 σερβιτόρους;Τί να πούν οι άνεργοι όλου του Δήμου μας,τί να πουν οι εργαζόμενοι που έχουν στην μέση την λίμνη δηλ.οικίας και μέρους εργασίας,τί να πούνε τα άλλα μαγαζιά που κοπανάνε μύγες όλο τον χρόνο;Τί άλλο θα ακούσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Και όμως είμαστε τυχεροί γιατί κάτω από το όνομα του ποντικη έγραφε σκέτο αντιδήμαρχος. Δεν έγραφε τι αντιδήμαρχος και γλυτώσαμε το καζο. Επίσης δεν μίλησε ι αντιδήμαρχος Καμβουνίων. Αλλη μεγάλη τυχη

Ανώνυμος είπε...

Το τραγούδι λέγετε Τι ήθελα και σ’ αγαπούσα, στην Κοζάνη το κλέψανε το κάνανε ύμνο και το ονόμασαν το 11. Πως όμως προέκυψε η ονομασία 11 για τους Κοζανίτες? Η φιλαρμονική Πανδώρα που το έπαιζε το είχε στη σελίδα 11, οπότε όταν ήταν να το παίξουν λέγαν πάμε το τραγούδι της σελίδας 11. Κλεμμένο και αυτό από τα χάλκινα της Σιάτιστας, κλεμμένη και η ονομασία Νιάμερος από τα Σ¨ερβια, κλεμμένα και οι γυφτοσκοπιανοί χάλκινοι ρυθμοί. Και κάπως έτσι σήμερα η Κοζάνη παρουσιάζεται ως πρωτεύουσα νομού. Αν μπορούσαν θα κλεβανε και την ονομασία της Μητρόπολης Σερβίων Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Κλεμμένη και η Παναγία του Ζιδανίου πάλι από τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

τι εκατονταδες?? σσιλιαααδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΤΙΚΗΣ:Όχι από τον Δήμαρχο, αυτός ζήτησε ραντεβού με τον Μητσοτάκη.

Ρε τι θυμήθηκα! Τον Σουγκλάκο που είχε προκαλέσει τον Τάισον με αγώνα. Και μετά έλεγα είδατε ούτε καν απάντησε φοβήθηκε!!!

Πάντως που τυχεροί είμαστε. Έχει κλέψει τα πάντα η Κοζάνη αλλά ευτυχώς μας άφησαν το καλύτερο δεκαρι που έβγαλε η περιοχή!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου μεγαλε γεφυρολογε Ντα γνωριζεις τοσο απο τεχνικα οσο εγω απο μαγειρικη !!!πανηγυρακι η μεγαλυτερη συγκεντρωση που εγινε ποτε στα Σερβια μας προσβαλετε ντροπη σου!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα εκτός από τον Ρεχάγκελ των δημαρχων έχουμε και τον λουτσεσκου των προέδρων χαχαχα

Το Προφίλ μας