Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Art Sessions: 2ο ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες/ιδες για προβολή και παρουσίαση των έργων τους

Μετά τις πρώτες πετυχημένες απόπειρες των τριών πρώτων Art Sessions, τα οποία έφεραν κοντά τον κόσμο και σε μια αλληλεπίδραση με τους καλλιτέχνες και τις καλλιτέχνιδες που παρουσίαζαν τη δουλειά τους, επανερχόμαστε με ένα νέο κάλεσμα για τη συνέχεια.

 

Αν είσαι καλλιτέχνης/ιδα στον χώρο των εικαστικών, της γλυπτικής, της χαρακτικής, της ψηφιακής τέχνης, της φωτογραφίας, του design,  του κινηματογράφου, της μουσικής και του ήχου και θέλεις να  παρουσιάσεις την δουλειά σου μέσα από τα Art Sessions δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή!

Τα Art Sessions: Σχήμα στο κενό

·         στήνονται σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη ή την καλλιτέχνιδα,

·         για να λάβει κάποιος/α μέρος δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας,

·         δεν επιφέρουν κάποιο κόστος στον/ην δημιουργό και

·         είναι ελεύθερα για το κοινό

 

Τι είναι τα Art Sessions

H AΡΣΙΣ Κοζάνης σε συνεργασία με το περιοδικό Together δημιουργούν μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με στόχο την προβολή, διάδοση και ανάπτυξη των τεχνών και καλεί καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες της ευρύτερης περιοχής να υποβάλουν τη δουλειά τους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να την παρουσιάσουν στα Art Sessions: Σχήμα στο κενό!

Στην τελική, όταν ένας καλλιτέχνης, μια καλλιτέχνιδα δίνει σχήμα και χρώμα, διαλέγει υλικό ή κάνει ένα κλικ, δημιουργεί από το τίποτα, κάτι. Η αντίφαση μεταξύ της παρουσίας και της απουσίας δημιουργεί την ένταση του ίδιου του έργου του!

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν την αρχική πρόταση του έργου/πρότζεκτ που θα ήθελαν να αναπτύξουν κατά την παρουσίαση τους στο e-mail: infokoz@arsis.gr και στο info@togethermag.gr, μέσω της σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis και www.facebook.com/togethermazi, αλλά και στο τηλέφωνο 2461049799

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας