Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής στο Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του, τα μέλη του Προεδρείου της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής στο Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».

Στην συνάντηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος Εορδαίας συνεχάρη τους εκπρόσωπους των εργαζομένων για την εκλογή τους σε ένα από τα σημαντικότερα συνδικαλιστικά σωματεία της περιοχής μας, και ευχήθηκε να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ενότητα του εργατικού κινήματος απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαρίστησαν τον Παναγιώτη Πλακεντά για τη συνεχής αρωγή του στις εκδηλώσεις και τις δράσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και για την αταλάντευτη στάση του στο διεκδικητικό πλαίσιο της επίτευξης του από κοινού στόχου, ο οποίος είναι η μετάβαση στη νέα ενεργειακή εποχή με όρους δικαιοσύνης και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό περιφερειακής ανάπτυξης, που θα εξασφαλίζει το συμφέρον των κατοίκων της περιοχής μας.

 

Στο κλείσιμο της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ έδωσαν στο Δήμαρχο Εορδαίας τιμητική πλακέτα για τη ενεργή συμπαράστασή του στη διοργάνωση του θεσμικού χαρακτήρα ετήσιου αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη», καθώς και διάφορα συμβολικού χαρακτήρα δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας