Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Δήμος Βοΐου: Επιπλέον εκπτώσεις στα δημοτικά τέλη για τις ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, προβαίνει σε επιπλέον εκπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σε δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

 

Τα νέα τέλη καθορίζονται ως εξής:

-          Έκπτωση 50% για τους απόρους.

-          Έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.

-          Έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.

-          Έκπτωση 50% για ανάπηρους ή οικογένειες που έχουν προστατευόμενο μέλος με ποσοστό αναπηρίας άνω των 67% όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €.

-          Έκπτωση 40% για μονογονεϊκές οικογένειες όπου το ετήσιο συνολικό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €.

 

Οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν στοιχεία σχετικά με την  υποβολή αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικό στην ιστοσελίδα του Δήμου:

https://voio.gr/deltio-typou-nees-meioseis-dimotikon-telon-kathariotitas-kai-fotismou-stis-efpatheis-omades/

 

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που λαμβάνεται προκειμένου να υποστηριχτούν οικονομικά οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας