Η Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή αποτελεί την ελάχιστη πράξη τιμής και αναγνώρισης στο έργο και στην προσφορά των νοσηλευτών σε όλο τον κόσμο. Μπροστά στις σύγρονες προκλήσεις στον δύσκολο χώρο της Υγείας, η Νοσηλευτική αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους του Συστήματος Υγείας, με πρωταγωνιστές τους Νοσηλευτές να διαδραματίζουν έναν ρόλο απαιτητικό μα και ευαίσθητο.

Οι Νοσηλευτές με αφοσίωση επιτελούν το έργο τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενσυναίσθησης,αφοσίωσης,κουράγιο,δύναμη ψυχής και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.Aποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες, πάνω στον οποίο στηρίζεται κάθε σύστημα υγείας, συμβάλλουν στην προαγωγή της υγείας, στην πρόληψη της ασθένειας και παρέχουν φροντίδα και αποκατάσταση.

Με αφορμή αυτήν την επέτειο, η Διοίκηση του Γ.Ν. Γρεβενών απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, για το ανεκτίμητης αξίας έργο που προσφέρετε στον συνάνθρωπο, την αφοσίωση σας στην ανθρώπινη φροντίδα, και την εφαρμογή της νοσηλευτικής πρακτικής σας με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και δύναμη, για να συνεχίσετε το κοινωνικό και πανανθρώπινο έργο σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ

prlogos.gr