Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Δήμος Σερβίων: Yπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων, την Πέμπτη 24 Ιουνίου

Ο Δήμος Σερβίων, αφουγκραζόμενος τις κοινωνικές επιταγές της εποχής και συνεχίζοντας την δράση του σχετικά με την επίτευξη της ισότητας των φύλων σε τοπικό επίπεδο, σας προσκαλεί να παραστείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 στα Σέρβια. 


4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/6/21 13:28

  παιδιά έχετε ξεχάσει μία παρένθεση δεξιά του δήμου σερβίων στο φοβερό λογότυπο που επιλέξατε στις 5 τα ξημερώματα εσείς οι 7 χωρίς καν να κάνετε μια πρόσκληση να δώσουν προτάσεις γραφίστες ακόμα και δωρεάν. τα χωριά επίσης ευχαριστούν για την τιμή να τους γράφετε κανονικά τονίζοντας την λέξη ΣΕΡΒΙΑ
  υγ η κυρία Σπυρίδου νομίζω μπορεί να πει σε όλους πόσο ισότιμα αντιλαμβάνονται τις γυναίκες ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του συμβουλίου και ο πρόεδρος των σερβίων και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/6/21 15:15

  ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ
  ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
  ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος18/6/21 15:46

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος18/6/21 17:54

  Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Δήμος Σερβίων θα υπογράψει την χάρτα για την ισότητα. Στα χαρτιά γιατί στην ουσία δεν πρόκειται να γίνει. Βλέπουμε πώς είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ στα δημοτικά συμβούλια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας