Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Πτολεμαϊδιώτισα από την Αυστραλία δωρίζει μεγάλο οικόπεδο στο Μποδοσάκειο

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε ότι η παράδοση των ευεργετών συνεχίζει στην περιοχή μας.

Μία Πτολεμαϊδιώτισα, που επί πολλά χρόνια διαμένει στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, με επιστολή της εξέφρασε την πρόθεση να δωρίσει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, μεγάλο οικόπεδο  976τ.μ. που διαθέτει στην Πτολεμαΐδα,

επί της οδού Επιβατών.

Πρόκειται για την Αναστασία Γκέσσα, γόνο της παλαιάς οικογένειας Ιωάννου Γκέσσα, ευρέως γνωστής στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας.

Η κυρία Γκέσσα είναι σύζυγος, του επίσης συμπατριώτη μας, επιφανούς φιλολόγου – συγγραφέα, Σχολικού Συμβούλου, στην Ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης Αυστραλίας, Παναγιώτη Λιβεριάδη.

Ήδη από παραίνεση και φίλων της, επέλεξε για την παραπάνω δωρεά το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, και απέστειλε σχετική επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να λάβει τάχιστα, απόφαση αποδοχής της μεγάλης αυτής δωρεάς.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την πλήρη επιστολή της Δωρήτριας, προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

 

«Mrs Anastasia Gessa-Liveriadis,

                                                                                         Μελβούρνη  1/6/2021

Αξιότιμοι κ. Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας,

Εγώ, η Αναστασία Γκέσσα του Ιωάννου και της Παρασκευής, 83.33% κάτοχος  του ΚΑΕΚ 271122912012/0/0 οικοπέδου επί της οδού Επιβατών και εκτάσεως 976 Τ.Μ., και η κόρη μου Λίζα Ελισάβετ Γκέρεβιτς,  κάτοχος του 16.76% του ως άνω οικοπέδου, επιθυμούμε την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας μας του ως άνω οικοπέδου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας προς όφελος των κατοίκων της γενέτειρας μου και των περιχώρων.

Αν η προσφορά μας γίνει αποδεκτή τότε σας παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες νομικές διαδικασίες της μεταβίβασης. Περιμένουμε την απάντησή σας.                            

Με εκτίμηση

Αναστασία Γκέσσα & Λίζα Γκέρεβιτς».

 Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας