Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Μήνυμα για τις πανελλήνιες του Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ Ν. Κοζάνης

Ανδρέα, Μαρία, Δήμητρα, Γιώργο ……….. εύχομαι σε όλες και σε όλους,  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.                            

Αγαπητοί μας μαθητές,

τις επόμενες ημέρες αντιμετωπίζετε την πρώτη σημαντική πρόκληση

της ζωής σας.

Έχοντας ήδη βιώσει τρεις φορές, με τα παιδιά μου, την αγωνία σας αλλά και των γονιών σας κατά τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, σας συναισθάνομαι πλήρως.

Σας εύχομαι από καρδιάς να πετύχετε τους στόχους σας.

Εύχομαι να πετύχετε όσα πραγματικά εσείς θέλετε. Να σπουδάσετε ότι εσείς θέλετε, να εργαστείτε όπου πραγματικά μπορείτε.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα ταλέντα σας, οι κλίσεις σας, οι ικανότητες σας δεν δοκιμάζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά στην πραγματική ενήλικη ζωή.

Δεν πρέπει να λησμονείτε ότι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση, παρά την αδιαμφησβήτητη σπουδαιότητά της, δεν αποτελεί την απόλυτη βάση της επιτυχίας στην ζωή μας.

Γι’ αυτό οι επιστημονικές και οι εργασιακές μας προτιμήσεις είναι πρόσφορο να διαμορφώνονται περισσότερο με γνώμονα την προσωπική σας έκφραση.

Η ικανοποίηση από την καθημερινότητά μας είναι ο καθοριστικός πυλώνας της ζωής μας και εξαρτά την ψυχική και πνευματική μας υγεία, και εν τέλει την ευτυχία μας.

Συνεπώς οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι η πρώτη πρόκληση και όχι η τελευταία, ούτε η καθοριστική. Το πέρασμα από́ τηνεότηταστηνενηλικίωσηέχειπολλούς σταθμούς σημαντικότερους από αυτόν. 

Μην αφήνετε να σας επηρεάσει ούτε το άγχος ούτε οι πλασματικοί στόχοι των αριθμών.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην πρώτη σας μεγάλη δοκιμασία.

Εάν επιτευχθούν οι στόχοι σας θα έχετε πετύχει μια νίκη, εάν όχι θα έχετε προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για την επόμενη νίκη._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας