Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

1ο ΕΠΑΛ Σερβίων: «Ενημερώσου. Προφυλάξου. Εμβολιάσου». Βίντεο για τη διάχυση του προγράμματος «Ιοί. Ένας αόρατος εχθρός» (video)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων συμμετέχει στο πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, υπό την αιγίδα του «ΝΟΗΣΙΣ» – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, υλοποιώντας τη δράση  «Ιοί. Ένας αόρατος εχθρός». 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και την COVID-19 από επαγγελματίες υγείας. Οι μαθητές μας ερεύνησαν το θέμα, κατέγραψαν οδηγίες προφύλαξης και σχεδίασαν ενημερωτικό φυλλάδιο και αφίσα για το πρόγραμμα. Για την εμπέδωση και διάχυση του συνθήματος  «Ενημερώσου. Προφυλάξου. Εμβολιάσου» που διατύπωσαν οι μαθητές δημιουργήθηκαν αφίσες, T-shirt, στυλό, οικολογικές τσάντες και αντιβακτηριδιακές θήκες φύλαξης μάσκας.  Τέλος, για τη διάχυση του προγράμματος δημιουργήθηκε βίντεο με τα πεπραγμένα της δράσης.

Συντονίστρια του προγράμματος είναι η καθηγήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων κ. Βλαχάβα Παρασκευή κλάδου ΠΕ87.02.  

 Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης 

 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια μία διχασμένη ιατρική κοινότητα, με εμβόλια που σύμφωνα με τις εταιρείες παραγωγής τους βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο με υψηλό ποσοστό παρενεργειών πως προκύπτει το μήνυμα εμβολιάσου? Όταν πρωτίστως δεν υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση, όταν η καμπάνια εμβολιασμού είναι βασισμένη στον φόβο και στην συνεχή απειλή, όταν μια πολιτεία νοιάζεται αποκλειστικά και μόνο στο εμβολιασμό της νεολαίας και όχι στην παροχή κινήτρων τεκνοποίησης και αύξησης του πληθυσμού.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο ΕΠΑΛ Σερβίων

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Αξιέπαινη προσπάθεια! Και πάλι μπράβο!!!

Χριστόφορος Ιωάννης είπε...

Μπράβο στα παιδιά,τους καθηγητές και το διευθυντή του σχολείου!

Ανώνυμος είπε...

Μας εκπλήσσει θετικά το ΕΠΑΛ Σερβίων. Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους Καθηγητές του ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στα παιδιά που ξεκινάνε τις Πανελλήνιες αύριο

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της δράσης. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον διευθυντή και τους καθηγητές που συντόνισαν την δράση. Πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές και Καθηγητές!

Βελβεντινός είπε...

Στο πρόγραμμα είναι και τα παιδιά από το Βελβεντό που φοιτούν στο ΕΠΑΛ Σερβίων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές τους και στον διευθυντή.

Ανώνυμος είπε...

Επίκαιρο και διδακτικό το θέμα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της δράσης

Ανώνυμος είπε...

1000 Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους Καθηγητές του ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Την γνώμη των ανώτατων κριτών των πάντων των Δασκάλων του δημου μας την ξέρουμε όπως την διατύπωσαν δημόσια σε συνεδριαση

Το Προφίλ μας