Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

SERIAL KEY, Escape Rooms in Kozani - "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ"

Τα δωμάτια απόδρασης – escape rooms είναι το καινούριο trend στη διασκέδαση που κατέκτησε όλη την Ευρώπη και αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και τώρα ήρθε και στη πόλη της Κοζάνης!
Ειναι η μεταφορά των γνωστών σε όλους ηλεκτρονικών παιχνιδιών μυστηρίου
 στην πραγματική διάσταση, όπου το παιχνίδι της αναζήτησης και ο τελικός στόχος της απόδρασης παραμένουν ίδια, αλλά ο ενθουσιασμός μεγαλώνει και η εμπειρία γίνεται πιο δυνατή καθώς οι παίκτες γινονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές και το σενάριο ζωντανεύει! Τα δωμάτια απόδρασης συνδυάζουν την αληθοφάνεια και την φαντασία. Χρειάζεται παρατηρητικότητα, ταχύτητα και βέβαια ομαδικό πνεύμα. Αν η συνεργασία, η εφευρετικότητα και η φαντασία είναι συστατικά της δικής σου παρέας, τότε τα δωμάτια απόδρασης του Serial Key σίγουρα θα σας συναρπάσουν!

Στόχος είναι να ανακαλύψεις τα κρυμμένα αντικείμενα, να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ και να οδηγηθείς στο κλειδί της ελευθερίας σου όσο το χρονόμετρο μετρά αντίστροφα! Έχεις 60 λεπτά να αποδράσεις από ένα δωμάτιο όπου καθετί μέσα σε αυτό αποτελεί ένα γρίφο που πρέπει να λυθεί. Το κάθε δωμάτιο απόδρασης του Serial Key έχει το δικό του συναρπαστικό σενάριο έτοιμο να σε ταξιδεψει, με προσεγμένη διακόσμηση και με προσοχή στις λεπτομέρειες – γιατί αυτές κάνουν τη διαφορά! Το μόνο που χρειάζεται είναι να σου αρέσει η περιπέτεια και η σκέψη! Διάλεξε λοιπόν την ιστορία και έλα με την παρέα σου σε ένα από τα τέσσερα θεματικά δωμάτια απόδρασης του Serial Key να σε κλειδώσουμε, και το σίγουρο είναι ένα! Οτι δεν θα θέλεις να φύγεις!
Η ώρα ξεκινά να μετρά αντίστροφα, και εσύ στην αρχή είσαι δυστακτικός αλλά γρήγορα η ατμόσφαιρα σε παρασέρνει και ο ντετέκτιβ ξυπνά μέσα σου! Το δωμάτιο είναι γεμάτο μυστικά και εσύ βιάζεσαι να τα ανακαλύψεις! Ψάχνεις, δοκιμάζεις, ερμηνεύεις και η πρώτη κλειδαρία ανοίγει! Κ η προσπάθεια συνεχίζεται και ο επόμενος γρίφος περιμένει να λυθεί! Κ όσο περνά η ώρα, η ένταση και η ανυπομονησία μεγαλώνουν… κ όταν η λογική στερεύει παίρνει τη θέση της η φαντασία, και η ζωντανή πραγματικότητα μπερδέυεται με το παραμύθι…
Κ αν δεν καταφέρουμε να αποδράσουμε? Αδιαμφισβήτητα η χαρά και η ικανοποίηση που νιώθεις όταν καταφέρεις να ανοίξεις και την τελευταία πόρτα που σε κρατά “φυλακισμένο” είναι απερίγραπτη. Παρόλα αυτά και χωρίς την νίκη η εμπειρία είναι μοναδική. Στο Serial Key χρόνος κυλά πολύ γρήγορα και η μια ώρα μοιάζει με πέντε λεπτά, και εσύ καταφέρνεις να “δραπετεύσεις” από την καθημερινότητα και να μεταφερθείς σε έναν άλλο κόσμο όπου όλα είναι δυνατόν να συμβούν!!
Και μετα? Το παιχνίδι συζητιέται ξανά και ξανά: εγώ ανοιξά εκείνο το μπαούλο…έγω όμως βρήκα εκείνο το κλειδί…κ ευτυχώς ήσουν εσύ και κατάφερες να σκεφτείς πως συνδυάζαμε εκείνα τα περίεργα νούμερα στο πάτωμα…Και η συζήτηση συνεχίζεται καθώς οι αισθήσεις μας παραμένουν οξυμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα μετέπειτα και ο καθένας ξαναζεί το παιχνίδι και αναζητά τα ευσημα για τη δική του συμμέτοχή, που είναι μοναδική. Και το ραντεβού για την επόμενη επίσκεψη μας στα δωμάτια απόδρασης κανονίστηκε! Γιατι τα σενάρια μυστηρίου που μας περιμένουν στα δωμάτια απόδρασης του Serial Key είναι τέσσερα, και πρέπει να τα εξιχνιάσουμε όλα!!
 Καλή απόδραση!!!
Κρατήσεις online: www.serialkey.gr

Serial Key
Εscape rooms in kozani
Μακεδονομάχων 7
Κοζάνη
τηλ. 24610 – 31300
www.serialkey.gr
https://www.facebook.com/serialkey.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας