Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Με το…καλημέρα «πόλεμος» Βελβεντινών με τη νέα δημοτική αρχή- Έβγαλαν τα πανό από την κεντρική πλατεία και το πρώην δημαρχείο-Αντιδράσεις από κατοίκους-Δείτε τι γράφει μέλος της ΜΚΟ!

Από το Kozanimedia.gr
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και ξέσπασε…. «πόλεμος» με μερίδα κατοίκων του Βελβεντού! Αιτία, όπως λένε κάτοικοι, αποτέλεσε η σημερινή κίνηση συνεργείου του Δήμου να αφαιρέσει τα πανό από την κεντρική πλατεία και το πρώην δημαρχείο του Βελβεντού, τα οποία βρίσκονται εκεί επί τέσσερα σχεδόν χρόνια, με αίτημα την αυτονομία του πρώην Δήμου!
Μάλιστα, ο Δημήτρης Βαρσαμοπουλος, από τα πλέον δραστήρια και σημαίνοντα στελέχη της ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού», με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook, αφήνοντας σαφείς αιχμές για συγχωριανούς του, Βελβεντινούς, γράφει:

«Ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή Σερβίων-Βελβεντού και έπιασε από νωρίς δουλειά. Πρώτη της ενέργεια, πρωί πρωί Δευτέρας 1/9, ήταν η αποκαθήλωση των πανό από την κεντρική πλατεία και το Δημαρχείο Βελβεντού!!! Των πανό που θυμίζουν σε ντόπιους και επισκέπτες ότι αυτή η κοινωνία επιθυμεί, απαιτεί κι αγωνίζεται για μια καλύτερη αυτοδιοίκηση από αυτή που της επιφύλαξε το πλήρως αποτυχημένο αυτοδιοικητικό έκτρωμα Ραγκούση (που κάποιοι -ακόμα- το βαφτίζουν μεγάλη μεταρρύθμιση!!! Θεε μου!!!).
Η ενέργεια αυτή (ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της οποίας ήταν οι εκλεγμένοι του Βελβεντού) μόνο αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και αποτελεί χείριστο ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής θητείας.
Ουδείς κατάλαβε τι ακριβώς σήμαινε αυτή η «επιβλητική» και προσχεδιασμένη -όπως φάνηκε- πρώτη ενέργεια. Σαν τί ήθελαν να μας πουν; Όταν μάλιστα κανείς από όσους εξελέγησαν ή συμμετείχαν στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν τοποθετήθηκε δημόσια κατά της ουσία του περιεχομένου των πανό. Κάποιοι συμπολίτες τους τα κρέμασαν. Κάποιοι που τους έδωσαν 75% στη Δημ. Ενότητα Βελβεντού.
Το άκρως λυπηρό αυτό περιστατικό φανερώνει δυστυχώς ότι κάποιοι θέλουν να παίξουν αστεία παιχνιδάκια επιπέδου νηπιαγωγείου με τα του Βελβεντού, την ώρα που τα προβλήματα στην καθημερινότητα έχουν συσσωρευθεί, το αυτοδιοικητικό πρόβλημα παραμένει και πρέπει να διεκδικηθεί η ανατροπή του -είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους- ενώ παράλληλα η κοινωνία μας έχει να διαχειριστεί και να λύσει ένα σωρό προβλήματα και καταστάσεις.
Το σίγουρο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Δημ Ενότητας Βελβεντού δεν πρέπει να παίξει το παιχνίδι των ακραίων στοιχείων που εμφανίζονται και δυστυχώς κατά καιρούς επικρατούν στα δημόσια πράγματα. Όσων θέλουν να βάζουν αστείες τεχνητές διαχωριστικές γραμμές, γνήσιοι επίγονοι όσων δίχαζαν μια ζωή τους Έλληνες στο βωμό του διαίρει και βασίλευε.
Δυστυχώς κάποιοι τοποθετούμασταν αρκετό καιρό πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τη στάση που έπρεπε να κρατήσουμε σε αυτές, με αποκορύφωμα τη συνέλευση της 17ης Μαρτίου και όχι απλά δεν εισακουστήκαμε αλλά λοιδωρηθήκαμε κιόλας από άλλα «ακραία στοιχεία».
Ειλικρινά, ελπίζω κι εύχομαι να ήταν απλά μια κακή αρχή για τη νέα δημοτική αρχή στο Βελβεντό και να επιδείξουν ανάλογο ζήλο και προθυμία για όλα τα προβλήματα. Που είναι πολλά. Εκεί θα φανεί η μαγκιά

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χαντάκι στο Piccadilly το φτιάξαν ή μόνο τα πανό κατέβασαν?

Ανώνυμος είπε...

Το σημαινων στελεχοσ τησ ΜΚΟ οπωσ λες αποχωρησε απο το ΔΣ τησ ΜΚΟ γιατι αραγε΄΄........

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους να καθαρισει το τοπιο

Ανώνυμος είπε...

mrvo dimarxe etsi dinata oxi san ton proigoymeno dimarxo poy tous xaideve kai sto telos toy tin ferane

Ανώνυμος είπε...

ki etsi apla...anevhke to VELVENTO ston 8RONO!!!
fate thn skonh mas twra serviwtes!!!

Ανώνυμος είπε...

το πανώ έπρεπε να κατεβει από την την αρχη της θητείας Κωνσταντόπουλου. Αλλά ο απερχόμενος δήμαρχος ήθελε δημοκρατικές διαδικασίες.Ενώ αυτοί . μπαμ κι όξω. Μια χαρά τους κάνουν

Ανώνυμος είπε...

δημοσιογραφία για πολλά πούλιτζερ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χειροκροτουσε τζάμπα ο κ. Μπουκλας τον Κοσματόπουλο. Δεν κατηγορούσε τζάμπα το Σόκοτη τόσα χρόνια μπροστά στον Κοσματόπουλο αφού ήξερε καλα ότι τρογωνταν σαν το σκύλο με τη γάτα. Την Δευτερά το πρωί η κόρη του η μπουκλίτσα κερνούσε γλυκά γιατι ο Κοσματόπουλος την πήρε ειδικο συνεργάτη στο Δήμο. Ούτε διαγωνισμό ούτε ανακοινώσεις ούτε τίποτα. Μπαμ και κάτω πρόσληψη. Τι να τον γράψουμε τώρα εμεις τον κ. Μπούκλα; Ο κύριος αυτός και η θυγατέρα του που ξέσκισαν κόσμο στα μπλοκ σαν ανωνυμοι πόσα πρεπει να ακουσουν τώρα;

Το Προφίλ μας