Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Θέσεις – απόψεις όσον αφορά την προσβασιμότητα στους Δημόσιους Χώρους

Κύριε Δήμαρχε,
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας, ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί 2200 μέλη και στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος που εκπροσωπεί τα ίδια τα Α.μεΑ.. Είναι μέλος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.


Ως Σύλλογος εκπροσωπούμε και άτομα με αναπηρία με κινητικές δυσκολίες, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία σας για την διευθέτηση του προβλήματος των τραπεζοκαθισμάτων σε δημόσιους χώρους.
Είναι προφανές πως σεβόμαστε τους επιχειρηματίες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην λειτουργία τους, οφείλουμε όμως να προασπίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας στην απρόσκοπτη πρόσβαση και διευκόλυνση στην μετακίνησή μας σε δημόσιους χώρους.
Δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες στην διαβούλευση μαζί σας καθώς και με άλλους αρμόδιους φορείς και ζητάμε να εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία.
Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή αρχή στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας