Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Οι άντρες με κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Erciyes στο Καϊσέρι της Τουρκίας, ολοκλήρωσαν μια μελέτη η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος και των αντρικών σεξουαλικών επιδόσεων.
Για την ακρίβεια, οι άντρες με εμφανή «κοιλίτσα» αντέχουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης πέντε λεπτά περισσότερο απ΄ότι οι πιο αδύνατοι.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 200 άνδρες. Τελικά, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος «αντέχουν», κατά μέσο όρο, 7.3 λεπτά στο κρεβάτι. Οι πιο αδύνατοι του γκρουπ άντεχαν με το ζόρι δύο λεπτά, ενώ είχαν περισσότερες πιθανότητες να εκσπερματώσουν πρόωρα.

Αν ένας άνδρας κάνει σεξ 100 φορές το χρόνο, οι ερευνητές εξηγούν ότι αν έχει κοιλίτσα θα ξοδέψει γύρω στις 8 ώρες περισσότερο ετησίως κάνοντας σεξ με τη σύντροφό του απ' ότι ένας γυμνασμένος άνδρας.
Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει εξήγηση. Όσο περισσότερο κοιλιακό λίπος έχει ένας άνδρας, τόσο περισσότερη οιστραδιόλη έχει, μια γυναικεία ορμόνη που βοηθάει στην αναστολή των οργασμών.
http://www.athensvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας