Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη


Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα περιφερειακή αρχή.


Η συνάντηση ξεκίνησε με ανταλλαγή ευχών και δώρων και στη συνέχεια συζητήθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μητρόπολη.


Ειδικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο ότι έχει δρομολογηθεί λύση ως προς το θέμα του Μητροπολιτικού Μεγάρου, ενώ από την πλευρά του ο κ. Θεόκλητος αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της στέγασης των γραφείων της Μητρόπολης όπως επίσης και σε θέματα που αφορούν στο γηροκομείο και τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Μπίρος δήλωσε πως η νέα περιφερειακή αρχή επιθυμεί την αγαστή και άψογη συνεργασία με τη Μητρόπολη και διαβεβαίωσε τον Σεβασμιότατο πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αυτή αντιμετωπίζει, θέτοντας ως βασική του προτεραιότητα τη διευθέτηση της στέγασης των γραφείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας