Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση Ραχήλ Μακρή για το θάνατο άτυχου 70χρονου στην ουρά πληρωμής ΕΝΦΙΑ

Ραχήλ Μακρή: «Την ώρα που Έλληνες πεθαίνουν στις ουρές για την πληρωμή αντισυνταγματικών φόρων κάποιοι μεθοδεύουν κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας για την πολιτική τους επιβίωση» Τελευταία μέρα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και χιλιάδες φορολογούμενων συνωστίζονται όχι γιατί είχαν χρήματα και αμέλησαν να πληρώσουν, αλλά γιατί περιμένουν να πάρουν την πενιχρή σύνταξη τους για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. 


Σχόλιο ai-vreS: διότι και ο θάνατος ενός ανθρώπου προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση...





Τη στιγμή που ο Χαρδούβελης συναντιέται με τους εκπροσώπους των δανειστών για την εξασφάλιση ενός παράνομου και ανήθικου χρέους, ο άτυχος 70χρόνος δεν άντεξε την ταλαιπωρία.
Οι ανίκανοι ταλαιπωρούν την Χώρα και τους πολίτες της υπερασπιζόμενοι το χρέος ενώ σφυρίζουν αδιάφορα για την επιβολή άδικων και αντισυνταγματικών νόμων.
Την ίδια ώρα οι πρόθυμοι συνεργάτες τους, επεξεργάζονται άλλο ένα ποταπό σενάριο διευρυμένης συνεργασίας για κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας και διαπραγματεύονται θεσούλες και βολέματα.
Συμμετέχοντας ειλικρινά στη θλίψη της οικογένειας του συνέλληνα, που έχασε τη ζωή του με τόσο άδικο τρόπο εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια παραμένοντας στο πλευρό όλων των Ελλήνων που έχουν πέσει στα πλοκάμια της πολιτικής μαφίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλάει κανείς! Ας τους αφήσουμε να μας σκοτώσουν όλους και μη μιλάμε μην κατηγορηθούμε απ τα βολεμένα Πράσινα Παπαγαλάκια ως λαϊκιστές! Αν κανείς δει το διπλανό του να ψοφάει απ' την πείνα μη μιλήσει... θα είναι πολιτική εκμετάλλευση!

Ανώνυμος είπε...

καλωσ στην ραχηλ που εισουνα τοσο καιρο είμαι και εγω 73 χρονων και παρα λιγω και εγω θα παιθαινα στην ουρα περιμενοντασ να πληρωσω τον εμφια κυρια δεν πασ να κανεισ καμια άλλη δουλεια κολοφασιστρια νομιζεισ ότι κατι εισαι αλλα θα ελθει η στιγμη που θα ειμαστε τεα τετ αλλα θα σε περιμενει η ξουλιδου με κρητικουπουλα οθστ και εσυ και οκαμενοσ .κουικ 'λαμογια...

Ανώνυμος είπε...

Μαθε να γραφεις ελληνικα και μετα να τα βαζεις με την Μακρη!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ'''''''

Ανώνυμος είπε...

giati re aggramate 6.04denapantas gia thn trellojanuia........

Ανώνυμος είπε...

3.18 τι ειναι αυτα που γραφεις; Οι Αλβανοι μιλουν καλυτερα ελληνικα απο σενα!

Το Προφίλ μας