Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ στον Περιφερειάρχη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Αρκιτσαίος, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη του Γραφείου Κοζάνης  κ. Κουτσογεωργοπούλου.

Ακολούθησε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και εκπροσώπους νέων αγροτών, όπου μεταξύ άλλων τέθηκαν το φλέγον ζήτημα των εκτάσεων των βοσκοτόπων που μειώνονται λόγω αλλαγής των ορίων τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην πληρωμή των ενισχύσεων, καθώς επίσης και το πρόγραμμα εγκατάστασης Νέων Γεωργών που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, ώστε να προγραμματισθεί άμεσα το πλαίσιο δράσεων για την επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τους γεωργοκτηνοτρόφους.  

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε από την πλευρά του ότι θα πάρει όλες τις ανάλογες πρωτοβουλίες, ώστε να βρεθούν οι λύσεις για να στηριχθεί και να ενισχυθεί έμπρακτα ο πρωτογενής τομέας που αποτελεί κορυφαία αναπτυξιακή προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας