Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Συνελεύσεις και ενημερωτικές συναντήσεις στην Τ.Κ. Πλατανορεύματος

Ζητήματα του Τοπικής Κοινότητας, προβλήματα καθημερινότητας καθώς και το πλάνο για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο  συζητήθηκαν στη γενική συνέλευση των κατοίκων της Τ.Κ. Πλατανορεύματος που συγκάλεσε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Λαγογιάννης  προσκαλώντας παράλληλα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου ο κ. Λαγογιάννης προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση όλων των θεμάτων, μικρά και μεγάλα, που απασχολούν τους κατοίκους και έχουν να κάνουν κυρίως με ζητήματα παρεμβάσεων – έργων που είτε βρίσκονται στο στάδιο των εργασιών ή έχουν δρομολογηθεί, είτε έχουν προταθεί στη Δημοτική Αρχή ώστε να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα καθώς και σε ζητήματα καθημερινότητας.
 Παράλληλα από την πλευρά τους οι κάτοικοι έθεσαν θέματα που επίσης αφορούν την Τ.Κ. Πλατανορεύματος.
Εκτός των κατοίκων του χωριού το παρών στη συνέλευση έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Ζήνων Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης, ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκκολιός.
Ακολούθησε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στο Κοινοτικό Κατάστημα και δύο ημέρες αργότερα η συγκέντρωση των γυναικών όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την γυναικεία κοινότητα του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας