Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο……» Χάθηκαν » δεκάδες επιταγές της Π.Ε Καστοριάς -Τις έστειλαν στο γραφείο του Καρυπίδη και μετά δεν τις έβρισκαν..

Από το Alphafm.gr
Χαμός χθες και σήμερα στην Π.Ε Καστοριάς αλλά και στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας με επιταγές που εστάλησαν χθες για υπογραφή και ξαφνικά κανείς δεν μπορούσε να τις βρει.
Άρχισαν τηλεφωνήματα, υπήρξαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις και κάποια στιγμή ενημερώνει κάποιος πως οι επιταγές εξαφανίσθηκαν από το γραφείο του κ. Καρυπίδη διότι τις πήρε για έλεγχο ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Κεχαγιάς χωρίς όμως να ενημερώσει κανέναν.


Καλά, ο κ. Καρυπίδης προεκλογικά προκάλεσε τεράστιο θέμα με ΔΑΚΗ,ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ, Χαρούμενο και τόσους άλλους με το θέμα της υπογραφής επιταγών και τώρα και πάλι για 10, 100, 1000, η 2.000 ευρώ πάλι πρέπει να φεύγουν κάθε τόσο στην περιφέρεια ;
Δηλ. Και ο Αδαμόπουλος δεν μπορεί να υπογράψει επιταγή;
Μα ο κ. Καρυπίδης λίγους μήνες πριν έλεγε εντελώς διαφορετικά πράματα……
Δείτε τις προεκλογικές τοποθετήσεις του νέου περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας – ( 15 Απριλίου 2014 ) alphafm.gr

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ » κ. Δακή να είστε πολύ πιο προσεκτικός όταν μιλάτε σε μας» – Δηλώσεις Χαρούμενου διαψεύδουν τον Γ.Δακή

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/92206

Αναμένουμε βέβαια στο ερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης να ανακοινώσει ο περιφερειάρχης τις αρμοδιότητες για τις περιφερειακές ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών για να δούμε τι θα κάνει τελικά και με τις επιταγές.
Φυσικά μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση που πέρασε εκτός ημερήσιας διάταξης για την Κοζάνη όπου υπογραφή σε επιταγές αποφασίσθηκε να βάζει μέχρι 3000 ευρώ μόνο ο κ. Καρυπίδης και για ποσά άνω των 3000 ευρώ, Καρυπίδης & Κεχαγιάς. Δηλ. ο κ. Παναγιώτης Πλακεντάς δεν θα έχει ουδεμία σχέση με υπογραφή επιταγών.


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/101674

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας