Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του νεοσύστατου Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην κατάμεστη βιβλιοθήκη του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Η προσέλευση των ενδιαφερόμενων ξεπέρασε κάθε προσδοκία του αναμενομένου, γεγονός που σηματοδοτεί ότι το ενδιαφέρον για το επιχειρείν  αυξάνεται στις δύσκολες σημερινές οικονομικές  συγκυρίες.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Μακεδονίας κος  Εμμανουήλ Καρακάσης.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης μεταξύ των προσκεκλημένων (κυρίων Σ. Σκοτίδα Γενικού διευθυντή Κ.Ε.Π.Α, Ι. Μπακούρου, Αναπληρωτή καθηγητή ΤΜΜ–ΠΔΜ, Μ. Χιόνου Συμβούλου της V-Group και της κυρίας Χ. Παπαγιαννίδου ιδιοκτήτριας της Zebrapack ltd) και των παρευρισκομένων υπήρχε καταιγισμός ερωτήσεων, ανταλλαγής απόψεων, παραγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων και καινοτόμων ιδεών.
Στόχος είναι, η εδραίωση του Συλλόγου με τη διοργάνωση αντίστοιχων δράσεων, οι οποίες στοχεύουν να παραβλέψουν τη θεωρία και να εισχωρήσουν στην πρακτική διάσταση της επιχειρηματικότητας, μέσω της εμπιστοσύνης, των συνεργατικών πράξεων και της ενεργητικότητας των νέων σε ένα καθολικό επίπεδο διαφόρων γνωστικών αντικειμένων.
Σκοπός του  Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας είναι η ενεργή συμμετοχή νέων μελών της ευρύτερης περιοχής, ώστε να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό ο στόχος του συλλόγου.
Μαζί     Σχεδιάζουμε – Καινοτομούμε – Ενεργούμε – Δημιουργούμε …
                        …. για το δικό μας μέλλον !

Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας