Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Από Παιδείας Άρξασθαι

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας για παιδιά. Μετά την έλευση στο χώρο μας της 6ης Τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου  Κοζάνης, την Παρασκευή  23/11/2012  το πρωί είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τα παιδάκια του Παιδικού σταθμού – Νηπιαγωγείου «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ»   Με έκπληξη διαπιστώσαμε πόσο ήσυχα και με προσοχή  παρακολούθησαν την σύντομη ενημέρωση και το VIDEO που προβάλαμε. Στο τέλος της ενημέρωσης οι εύστοχες ερωτήσεις τους ,για την ηλικία τους, μας εντυπωσίασαν και έδειξαν πόσο καλά πληροφορημένα ήταν από τις δασκάλες τους . 

                    Θα θέλαμε να θυμίσουμε και την περυσινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ίδιου Παιδικού σταθμού με θέμα σχετικό με την αιμοδοσία και τη δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού αίματος (βλαστοκύτταρα) ,γιατί αποδεδειγμένα παρακίνησε πολλούς γονείς να συμμετέχουν σε αιμοδοσίες  του συλλόγου αλλά περισσότερο γιατί ώθησε νέους γονείς να δωρίσουν τα «βλαστοκύτταρα» των νεογέννητων βρεφών τους  στη Δημόσια Τράπεζα φύλαξης στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
                    Επειδή μόνο η δωρεά τους στη δημόσια τράπεζα  εξασφαλίζει  πραγματικά  ότι θα χρησιμοποιηθούν για τη σωτηρία κάποιου άλλου παιδιού, που είναι  σοβαρά άρρωστο και τα έχει μεγάλη ανάγκη.
                    Ευχαριστούμε τη διευθύντρια του σταθμού κα Ράνια  Χατζημανώλη που αγωνίζεται με πολλούς τρόπους για την προώθηση της τακτικής  εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και γενικότερα της δωρεάς ζωής . Μακάρι το έργο της να αποκτήσει  μιμητές ώστε να βελτιώσουμε παρέα την κοινωνία που ζούμε.

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Μιμηλίδου Ευτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας