Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Βιολογικός Νεράιδας – Βίντεο - Κιλοβατώρες

Ο  Βιολογικός Νεράιδας  μετά  από πολλά χρόνια αδράνειας  (12 χρόνια)  ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά  από τις 20 Οκτωβρίου 2012.
Κατά την διάρκεια του ενός μηνός  λειτουργίας  με καθημερινή παρακολούθηση  διαπιστώθηκαν κάποια μικροπροβλήματα τα οποία επιδιορθώθηκαν με αλλαγές στα κυκλώματα έλεγχου των μηχανημάτων. 
        Σήμερα είναι σε πλήρη λειτουργία,  με αποτέλεσμα να σταματήσει η ρύπανση  του περιβάλλοντος από τα λύματα της Νεράιδας και  να τρέχει  ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ προς την λίμνη.
        Την Τετάρτη 21-11-2012 επισκέφθηκε τον χώρο ο Δήμαρχος Κύριος Βασίλης Κωνσταντόπουλος, για να ενημερωθεί  σχετικά με την λειτουργία του Βιολογικού. Μετά την ενημέρωση και αφού πρώτα μου δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος, για την ομαλή λειτουργία και την καθαριότητα του χώρου,  μου ανέφερε πως οφείλαμε να τον θέσουμε σε λειτουργία και πως είναι υποχρέωσή μας η προστασία του περιβάλλοντος από κάθε είδους μόλυνση.
        Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω τον Κύριο Δημήτρη Πεκόπουλο εργαζόμενο της ΑΝΚΟ, για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσε, ως προς την σωστή και οικονομικότερη λειτουργία του Βιολογικού.  
        Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας και την εντολή του Δημάρχου για την καθημερινή παρακολούθηση της κατανάλωσης,  έγινε έλεγχος  στην  κατάσταση  χρέωσης  των κιλοβατώρων  της ΔΕΗ. 
        Με τον έλεγχο  διαπιστώθηκε, πως ενώ δεν ήταν σε λειτουργία ο Βιολογικός,  η ΔΕΗ χρέωσε στον Δήμο  2830 κιλοβατώρες επί πλέον από αυτές  που κατέγραψε ο Μετρητής Ενέργειας ( Ας με συγχωρέσει η ΔΕΗ, αλλά υποσχέθηκα πλήρη διαφάνεια σε όλα, άλλωστε το λάθος δεν είναι μόνο δικό σας, είναι και δικό μας, αφού τόσα χρόνια δεν είχαμε κάνει διακοπή, έτσι ώστε να μην πληρώνουμε ούτε το πάγιο).
        Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για διόρθωση του λάθους.
                                                                                                        Ξενοφών Βαΐζογλου
                                                                Πρόεδρος Νεράιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας