Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές με κρόκο είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο γνωστό και αγαπημένο Bar-restaurant της Κοζάνης «Τρυποκάρυδος» σεφ από μεγάλα ξενοδοχεία της Ρωσίας!Οι Ρώσοι και οι Ρωσίδες βρέθηκαν στην περιοχή μας στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού προγράμματος, στο οποίο συμμετέχει και ο Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά ελληνικά προϊόντα και να τα…βάλουν μέσα στις δικές τους κουζίνες!
Με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, οι εξαιρετικοί σεφ του «Τρυποκάρυδου» μύησαν τους Ρώσους συναδέλφους τους στις δικές τους συνταγές, με τους τελευταίους να αποκομίζουν τις καλύτερες των εντυπώσεων, ειδικά με τη γεύση και το μοναδικό άρωμα που δίνει ο κρόκος!
Φυσικά, το «παρών» έδωσε και ο
πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Νικόλαος
Πατσιούρας, ο οποίος, μιλώντας στον «Π.Λ.», στάθηκε στις προοπτικές που
έχει ο κρόκος και στη μεγάλη ρωσική αγορά, ενώ ανέφερε πως ήδη έχει
ξεκινήσει η συλλογή της φετινής σοδειάς από τους ίδιους τους
κροκοπαραγωγούς που σπεύδουν ήδη στα γραφεία του Συνεταιρισμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου