Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας με … τα τεράστια στήθη της !

Η Franziska Hansen, 33χρονη γυναίκα από τη Γερμανία, κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας με χρήση όπλου, όταν ο δικηγόρος σύντροφός της ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να του προκαλέσει ασφυξία με τα τεράστια στήθη της επικαλούμενη σεξουαλικό παιχνίδι … Η Franziska αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι επρόκειτο για σεξουαλικό παιχνίδι και ο σύντροφός της είχε επίγνωση.
Ωστόσο, ο Tim Schmidt επιμένει ότι η σύντροφός του παραδέχθηκε στον ίδιο ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει σε τηλεφωνική συνομιλία τους, καθώς του αποκάλυψε ότι ήθελα να κάνω τον θάνατό σου όσο πιο ευχάριστο γίνεται.
Όπως κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ο άνδρας, τον Μάιο, το ζευγάρι έκανε σεξ όταν η γυναίκα του έπιασε με απίστευτη δύναμη το κεφάλι και του το έχωσε ανάμεσα στο DD μεγέθους στήθος της:
Δεν μπορούσα να πάρω πια ανάσα. Πρέπει να είχα γίνει μπλε. Δεν μπορούσα να απελευθερωθώ από τη λαβή της και πίστεψα ότι θα πεθάνω !. Ξαφνικά κατάφερε να αποδράσει και γυμνός έτρεξε στον γείτονα, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.
Όπως είπε στον δικαστή, η τετράχρονη σχέση τους περνούσε κρίση, καθώς μετακόμισαν στην πόλη Ούνα και η δική του καριέρα ως δικηγόρου απογειώθηκε, ενώ εκείνη με δυσκολία κρατούσε μία δουλειά. Ο άνδρας θεωρεί ότι αιτία της απόπειρας δολοφονίας του ήταν ότι η γυναίκα αντιλήφθηκε πως ήταν έτοιμος να την εγκαταλείψει.
Ωστόσο, εκείνη αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη πως επρόκειτο για ένα παιχνίδι στο κρεβάτι με τον σύντροφό της που απλώς εκείνος δεν κατάλαβε. Ο Tim Schmidt όμως, θεωρεί πως είναι καθαρή απόπειρα δολοφονίας αφού η Hansen του το εξομολογήθηκε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία: τη ρώτησα γιατί ήθελε να μου προκαλέσει ασφυξία μέχρι θανάτου με τα στήθη της και μου απάντησε: Θησαυρέ μου, ήθελα ο θάνατός σου να είναι όσο πιο ευχάριστος γίνεται !.
 http://okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας