Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ρένα Δούρου στο GQ. Ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας!

«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».
Όμως, όταν αυτή η δήλωση βγαίνει λίγες ημέρες μετά από την περίφημη δήλωση Τατσόπουλου για τη μισή Αθήνα, τότε δικαιωματικά μπορούμε να πούμε ότι έχουν κάποιο πρόβλημα σεξουαλικού τύπου στην Κουμουνδούρου. Να είναι τόσο θερμοί εραστές, να εμφανίζονται cool για να κάνουν εντύπωση, ή άραγε να έχουν πρόβλημα στέρησης;
Ακόμη και χάριν αστεϊσμού δε μπορεί να λες ανοησίες. Κάποτε πρέπει να το καταλάβουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και να λειτουργήσουν ως σοβαρό κόμμα κι όχι ως παρεούλα στο Λύκειο που λέει και καμιά ανοησία για να περάσει η ώρα.
Είναι αξιωματική αντιπολίτευση και πρέπει να παράγουν πολιτική, κι όχι σχολική εορτή να καπνίζουν κανένα τσιγαράκι και να μιλάνε για το σεξ και μάλιστα όχι το δικό τους, αλλά των άλλων.
 http://www.kourdistoportocali.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατίνες δεν μπορείτε να το αντέξτε; Ναι είναι Αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Κατουρήστε και λίγο ρε παιδιά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.Θα μας πηδάτε και εσείς όπως και οι άλλοι σε λίγο καιρό που θα έρθετε και εσείς στην εξουσία και τότε δεν θα προλαβαίνετε να κατουράτε αλλά μόνο να μας πηδάτε.

Το Προφίλ μας