Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εκπαιδευτική επίσκεψη νηπιαγωγείων στο Αεροδρόμιο Κοζάνης.

            Τους προστάτες της Αρχάγγελο Μιχαήλ και Γαβριήλ γιορτάζει η Ελληνική  Αεροπορία από τις 8-11/11/12. Μέσα στα πλαίσια του εορτασμού αυτού άνοιξε τις πύλες του το Αεροδρόμιο Κοζάνης για μικρούς και μεγάλους. Έτσι σήμερα Τετάρτη 14/11/12 τα νήπια από το 8ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης και το Νηπιαγωγείο Καρυδίτσας επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο, για να γνωρίσουν από κοντά, τους χώρους  και τη λειτουργία του. Τα νήπια έγιναν δεκτά με μεγάλη χαρά από το προσωπικό του Αεροδρομίου και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους σε όλους τους χώρους του, εσωτερικούς και εξωτερικούς.
Γνώρισαν από κοντά όλη τη διαδικασία που ακολουθείται για ένα αεροπορικό ταξίδι. Επίσης γνώρισαν και περιεργάστηκαν  ένα παροπλισμένο πολεμικό αεροσκάφος F-5. Παρακολούθησαν την προσγείωση του αεροπλάνου της γραμμής Αθήνα –Κοζάνη και  ενθουσιάστηκαν με τη συνομιλία που είχαν με τον πιλότο του. Τέλος παρακολούθησαν την απογείωση του ίδιου αεροπλάνου με προορισμό την Αθήνα.
      Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Αεροδρομίου Κοζάνης για τη θερμή υποδοχή και την ενδελεχή ξενάγηση που προσέφεραν στα νήπια , βοηθώντας τα με αυτόν τον τρόπο στη συνειδητοποίηση της προσφοράς της Ελληνικής αεροπορίας , πολιτικής και πολεμικής, στη χώρα μας. Τέτοιες βιωματικές δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να κατανοήσουν πράγματα και καταστάσεις του κόσμου που τα περιβάλλει.
 Ευχόμαστε στην αεροπορίας μας  Χρόνια Πολλά και καλά ταξίδια.


8ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης- Νηπιαγωγείο Καρυδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας