Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους σε Απεργία την 6-7 Νοεμβρίου

 Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους,  στον αγώνα και στην 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012. Όλοι στη συγκέντρωση την ΤΡΙΤΗ   6  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ώρα 11:00 π.μ.
 Είναι σε όλους μας πλέον γνωστό ότι όλα τα μέτρα που οι Τροϊκανοί επέβαλλαν και οι Κυβερνήσεις αποδέχονταν τόσα χρόνια, χωρίς την παραμικρή αντίρρηση, δημιούργησαν ερείπια στην Ελληνική κοινωνία, φτώχεια και εξαθλίωση στους φτωχούς πλέον εργαζόμενους και συνταξιούχους και γενικά στους απλούς πολίτες που ζουν από το μεροκάματο (όταν το βρίσκουν) και τον καθημερινό μόχθο τους.
Συγχρόνως η σκληρή και σχεδιασμένη λιτότητα, μονιμοποιείται με τη νέα φοροαφαίμαξη και τις πολιτικές που ετοιμάζουν, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας με τις ιδιωτικοποιήσεις, χωρίς κανένα περιορισμό (ήδη ψηφίστηκε νόμος που μπορούν να πωλούνται οι επιχειρήσεις  του Δημοσίου χωρίς έλεγχο και χωρίς την προϋπόθεση της έγκρισης της Βουλής). Όπως επίσης και τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία, τη μόρφωση, την ασφάλεια κτλ του Ελληνικού λαού.
Όλα αυτά τα μέτρα εκτός των άμεσων συνεπειών στον κάθε πολίτη, ενισχύουν όλο και περισσότερο την ύφεση στην οικονομία και την ανεργία χωρίς να δημιουργούν καμία θετική εξέλιξη για τη χώρα και την κοινωνία.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ø      ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ
Ø      ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Ø      ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ  ΜΑΣ
ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Όλοι στην συγκέντρωση
στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης 
  ΤΡΙΤΗ   6  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012  &  ώρα 11:00 π.μ..

Από την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας