Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αποφοίτηση των εκπαιδευόμενων Δημοτικών Αστυνομικών

Μετά από ένα μήνα παραμονής τους στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας οι 25 δημοτικοί αστυνομικοί από διάφορους δήμους της χώρας έλαβαν τα πτυχία για την συμμετοχή τους στο ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο είχε ως σκοπό να τους προσφέρει εκείνα τα εφόδια και τις θεωρητικές γνώσεις που θα συνθέσουν με τις πρακτικές γνώσεις και τις εμπειρίες κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. 
Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της ΔΕΣΕΔΑΠ, ο διοικητής της σχολής Αστυνόμος Α’ Ευάγγελος Τίγκας επισήμανε ότι υπήρξε άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Π. Αλεξανδρίδη και τον διευθυντή Κ. Ανθίδη για την άμεση επίλυση των όποιων ζητημάτων δημιουργούνταν. «Θα πρέπει να διατηρείται ψηλά και να καταβάλετε συνεχή προσπάθεια για περαιτέρω ανύψωση του κύρους της Δημοτικής Αστυνομίας προς όφελος της κοινωνίας, εκτελώντας τα καθήκοντά σας με υπομονή, δικαιοσύνη, αμεροληψία και αντικειμενικότητα» επεσήμανε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τους δημοτικούς αστυνομικούς ο διοικητής της σχολής 
Από την πλευρά των δημοτικών αστυνομικών, ο αρχηγός των εκπαιδευομένων Γιώργος Γαλίκας, διευθυντής της δημοτικής αστυνομίας Βέροιας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το δήμαρχο Πτολεμαϊδας και τη δημοτικής αρχή, το προσωπικό της σχολής, τους εκπαιδευτές και τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας για το φιλόξενο και ανθρώπινο πρόσωπο που τους έδειξαν σε όλο αυτό το διάστημα που παρέμειναν στην Πτολεμαϊδα. Στις 4 Μαρτίου αναμένεται η νέα σειρά των δημοτικών αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας