Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ρήξη στη Νομαρχία-Αποπομπή Κεχαγιά-Μποζατζή!!!

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Η ολική ρήξη στις σχέσεις των νομαρχιακών συμβούλων Φώτη Κεχαγιά και Άρη Μποζατζή με τον νομάρχη Κοζάνης είναι πλέον γεγονός, μετά και την αποπομπή τους από το συνδυασμό της πλειοψηφίας και τη σχετική απόφαση του Γιώργου Δακή! Μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ακολούθησε η συνέντευξη-ποταμός του Φώτη Κεχαγιά σε τηλεοπτικούς σταθμούς την Παρασκευή, αλλά και η επιστολή-βόμβα του Άρη Μποζατζή σε τοπικά ΜΜΕ, το περιεχόμενο των οποίων συνιστούσε μια βαρύτατη μομφή για τη λειτουργία της νομαρχιακής αρχής, του ίδιου του νομάρχη και των συνεργατών του. 
Έτσι, ο Γιώργος Δακής, προχώρησε αμέσως στην έκτακτη σύγκληση του συνδυασμού του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής και σε μια πολύωρη και θυελλώδη συνεδρίαση ανακοίνωσε τη διαγραφή των δυο συμβούλων, επιβεβαιώνοντας, έτσι, τη μεγάλη κρίση στη παράταξη της πλειοψηφίας! Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά, από το 1994 και τη σύσταση της αιρετής Ν.Α., που αποπέμπονται νομαρχιακοί σύμβουλοι στο Νομό Κοζάνης. 
Παράλληλα, παρουσία αντινομαρχών και νομαρχιακών συμβούλων, αλλά και των διευθυντών Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών της Νομαρχίας, ο νομάρχης Γιώργος Δακής παραχώρησε χθες το μεσημέρι μια άκρως αναλυτική συνέντευξη Τύπου, στην οποία απάντησε σχεδόν σε όλα όσα του καταλογίστηκαν. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως οι εναντίον του κατηγορίες στοχεύουν «ξεκάθαρα» στον ίδιο, λόγω της ανακοίνωσης της πρόθεσής του να διεκδικήσει το χρίσμα του αιρετού περιφερειάρχη, και έκανε λόγο για «αήθη επίθεση λάσπης τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στους συνεργάτες μου». Ο νομάρχης Κοζάνης ανέφερε πως «έγινε μια προσπάθεια να περάσει η αίσθηση στην κοινή γνώμη πως η Ν.Α. είναι στο σύνολό της ένας γκρίζος χώρος και άντρο διαφθοράς, ένας χώρος συναλλαγής, στον οποίο διαμοιράζεται μα αδιαφάνεια δημόσιο χρήμα. Υπήρξαν καθαρές υπόνοιες, χωρίς, όμως, συγκεκριμένες αναφορές, πως υπάρχουν θέματα που άπτονται του ήθους όλων μας. Σας τονίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε περήφανοι για τη διαφάνεια και τη καθαρότητα με την οποία λειτουργούμε. Εάν κάποιος έχει στοιχεία περί του αντιθέτου, έχει την υποχρέωση να ζητήσει την πολιτική και νομική υποχρέωση να ζητήσει τη διαλεύκανση όλων των θεμάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για δράση λάσπης»… 
Όπως είπε ο Γιώργος Δακής, «είναι μια καθαρή διαδικασία σπίλωσης και ο όρος συκοφάντης είναι ακριβής» και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί να δεχόμαστε να βάλλεται το πολιτικό και στελεχιακό προσωπικό αναιτιολόγητα και χωρίς στοιχεία και στη συνέχεια να τα εμφανίζουμε όλα καλά και ωραία. Μετά και τις συγκεκριμένες εξελίξεις, οι δυο συνάδελφοι έθεσαν εαυτούς εκτός της παράταξης». «Το σύνολο των όσων αναφέρθησαν είναι ψευδή και ανυπόστατα», υπογράμμισε ο νομάρχης Κοζάνης, ξεκαθαρίζοντας πως «το μεγαλύτερο και αξιολογότερο στοιχείο είναι να μπορεί κανείς να περπατά με καθαρό το κεφάλι. Όλοι κάποια στιγμή θα σταματήσουμε από την πολιτική. Θα πρέπει, όμως, να διασφαλίσουμε το ήθος όλων ημών και των οικογενειών μας και σε ζητήματα ήθους είμαι απόλυτος. Όλα επάνω στο τραπέζι, αν υπάρχουν! Αλλιώς μιλάμε για συκοφαντία και αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Και σε προσωπικό και πολιτικό, αλλά και οικογενειακό επίπεδο. Καν κανείς δεν έχει το δικαίωμα, για λόγους σκοπιμοτήτων, να σπιλώνει συνειδήσεις!». «Στην κοινωνία που ζούμε όλοι γνωριζόμαστε», είπε ο κ. Δακής, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία και συγκεκριμένους αριθμούς έργων, απάντησε σε όλα, και ξεκαθάρισε πως «θα δώσουμε στη δημοσιότητα όλα τα έργα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, από τον πρώτο χρόνο που θεσπίστηκε». Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και εκθείασε το προσωπικό και τις διευθύνσεις της Νομαρχίας Κοζάνης, φωνάζοντας πολλές φορές «όχι άλλη λάσπη». 
Η απάντηση του Φώτη Κεχαγιά 
Μιλώντας χθες στον «Π.Λ.», ο ανεξάρτητος, πλέον, νομαρχιακός σύμβουλος Φώτης Κεχαγιάς απάντησε στα λεχθέντα του νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή, λέγοντας πως «δεν έχει το δικαίωμα της διαγραφής μας από το συνδυασμό. Δεν ξέρει ο νομάρχης ούτε καν τον κώδικα λειτουργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Και, τέλος, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν άφησα σε κανένα σημείο, καμία υποψία σπίλωσης δικής του, ή της οικογένειάς του. Επιφυλάσσομαι για τα υπόλοιπα και θα τοποθετηθώ εντός των ημερών…». Να σημειωθεί πως ο «Π.Λ.» επιχείρησε να συνομιλήσει και με τον έτερο «αποπεμφθέντα» Άρη Μποζατζή, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. 
Η επιστολή του Άρη Μποζατζή 
Η σαββατιάτικη επιστολή-βόμβα του νομαρχιακού συμβούλου Άρη Μποζατζή έχει ως εξής: «Με την παρούσα επιστολή, θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του Νομού μας και κυρίως εκείνους οι οποίοι και με τίμησαν με την ψήφο τους, ως Νομαρχιακό Σύμβουλο, για την απόφαση μου αλλά και τους λόγους που με οδήγησαν να παραιτηθώ και να μην δεχθώ να μη συμμετέχω σε καμία επιτροπή της Ν.Α. Κοζάνης, οι οποίοι είναι ο παρακάτω: 
1. Με την απόφαση του ο Νομάρχης να μην με χρησιμοποιήσει σε ολόκληρη την τετραετία σε καμία Αντινομαρχία πιστεύω ότι φανερά υποτίμησε αν μη τι άλλο την νοημοσύνη μου, όπως έγινε στην διετία και με την αντικατάσταση μου στην 2η Ν.Ε. με την τοποθέτηση στην θέση μου αποχωρήσαντος τότε Αντινομάρχη, πιθανόν λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας. Επί πλέον με την απόφαση του (επιλογή) να διατηρήσει στην 2η Αντινομαρχία το ίδιο άτομο όλη την τετραετία, νομίζω ότι υποτίμησε την νοημοσύνη ολόκληρου του συνδυασμού και άφησε να εννοηθεί ότι οι μη χρησιμοποιηθέντες θεωρήθηκαν ανεπαρκής ή μη ικανοί όπως και οι αντικατασταθέντες Αντινομάρχες ή ότι τέλος πάντων κάτι συμβαίνει με την 2η Αντινομαρχία. 
2. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο Νομάρχης μας ότι όλοι οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι τίποτε δεν του χρωστούμε, αντιθέτως εκείνος χρωστά σε όλους του συνδυασμού εκλεγέντες και μη τουλάχιστον σεβασμό της αξιοπρέπειας μας και ίση μεταχείριση όλων μας, παράπονα δε των περισσοτέρων είτε δεν τα ακούει ή δεν θέλει να τα ακούσει. Εγώ τουλάχιστον θα περίμενα μια εξήγηση από τον Νομάρχη για την μη χρησιμοποίηση και την απαξίωση μου. 
3. Ακούω ότι σε συζητήσεις ο Νομάρχης δηλώνει ότι υποψηφιότητες είχε και θα έχει και στο μέλλον πληθώρα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα Νομάρχη θα δείξει αν θα δικαιωθείτε στις εκτιμήσεις και στα λεγόμενα σας, τα οποία δείχνουν και την απαξίωση σας προς άτομα του συνδυασμού σας.
4. Mε την έναρξη της δεύτερης διετίας της Νομαρχιακής μας θητείας σε εσωκομματική συνεδρίαση ο Νομάρχης ζήτησε να σταματήσει η απευθείας ανάθεση έργων καθώς και η τιμολογιακή πολιτική ή τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστον. Δυστυχώς οι πολιτικές αυτές συνεχίζονται από όσο μπορώ και πληροφορούμαι και μάλιστα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Για τον λόγο αυτόν με αίτηση μου θα ζητήσω να μάθω από τον Νομάρχη τα έργα, τα ποσά και τους εργολήπτες των απευθείας αναθέσεων άλλα και τα τιμολόγια και ποιων πληρώθηκαν στα πλαίσια της λεγόμενης τιμολογιακής πολιτικής τον τελευταίο χρόνο, και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να μάθω και να κρίνω ανάλογα. Πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι αργά να σταματήσει η ασυδοσία και η έρπουσα φημολογία για διασπάθιση κυρίως του Πόρου αλλά και των λοιπών χρηματοδοτήσεων σε μικροέργα με σκοπό την μικροκομματική σκοπιμότητα και την εξυπηρέτηση των ολίγων. Τελευταία διαπιστώνεται και αναρμόδια κατανομή του πόρου από την Επιτροπή Παρακολούθησης, η οποία διαβιβάζει στην συνέχεια στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τις προτάσεις για να λάβουν τον μανδύα της νομιμότητας ενώ δεν καταχωρούνται ποσά τα οποία ψηφίζονται από το Νομαρχιακό Συμβούλιο (Ζωντανό παράδειγμα το ένα (1) εκατομμύριο για παραλίμνιο δρόμο λίμνης Πολυφύτου, για το οποίο όταν το ανέφερα στο Νομαρχιακό συμβούλιο πήρα την απαξιωτική απάντηση ότι τα λεγόμενα μου είναι ανάξια λόγου στον Αντινομάρχη, σαν να ήμουν αντιπολίτευση ). 
5. Η λειτουργία των Νομαρχιακών Επιτροπών έχουν τελευταία καταντήσει υπόθεση ρουτίνας και τα θέματα περνούν ερήμην των μελών της συμπολίτευσης, τα οποία ψηφίζουν ωσεί παρόντα.
6. Η γενικότερη λειτουργία του συνδυασμού και η έλλειψη προσυνεδριάσεων για σοβαρά θέματα γεννούν πολλές απορίες και δίνουν τροφή για επικρίσεις περί διάλυσης αλλά και δημιουργούν απρόβλεπτα φαινόμενα αυθαίρετης συμπεριφοράς και αλαζονείας από όλους μας.
7. Δεν μπορώ να μην αναφέρω το φαινόμενο των προσλήψεων με διάφορες συμβάσεις μέσω ΑΝΚΟ. τις οποίες θέλω να κατακρίνω για τον αδιαφανή τρόπο με τον οποίο γίνονται, αλλά και να αναρωτηθώ πως είναι δυνατόν τα ίδια άτομα να βολεύουν τους δικούς τους και τα ίδια άτομα να βολεύονται όλη την τετραετία. Τι συμβαίνει τέλος πάντων η Νομαρχία έχει ειδική λειτουργία για ορισμένους και όχι για το σύνολο των πολιτών, 
8. Ήθελα επίσης να επισημάνω κ Νομάρχη μας ότι η λειτουργία της Νομαρχίας δεν είναι ατομική ή οικογενειακή υπόθεση ούτε υπόθεση της παρέας αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι σύνθεση απόψεων και αποφάσεων που θα πρέπει να κάνει ο επικεφαλής από το σύνολο των Νομαρχιακών Συμβούλων, πράγμα το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε. 
Τέλος ελπίζω ότι η παρούσα επιστολή θα αποτελέσει την αρχή μιας καινούργιας συνεργασίας της παράταξης και προς θεού μακριά από μένα να μην θεωρηθεί μομφή σε πρόσωπα και επιτροπές διότι αφενός έχει γραφεί για να ενημερωθεί ο κόσμος για την στάση και την πικρία μου και αφετέρου με σκοπό την ενημέρωση του Νομάρχη για αποφυγή λαθών και παραλήψεων στο μέλλον. Στο μέλλον εγώ προσωπικά φανερά θα επικροτώ και θα υπερψηφίζω τις αποφάσεις της παράταξης που προέρχονται από τον διάλογο και αποβλέπουν στο καλό και την προκοπή του Νομού .αλλά και φανερά θα επικρίνω και θα καταψηφίζω αποφάσεις που επιβάλλονται να περάσουν χωρίς διάλογο και διαβούλευση και δεν συμβάλλουν στην πρόοδο του Νομού μας, όπως έπραξα μέχρι σήμερα» (...)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, η λειτουργία της Νομαρχίας δεν είναι ατομική ή οικογενειακή υπόθεση ούτε υπόθεση της παρέας

Κύριε Νομάρχα,για να ενημερωθεί ο κόσμος,για τις
οι εναντίον σας κατηγορίες


θα προτιμούσα να ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ στίς ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1). Το φαινόμενο των προσλήψεων με διάφορες συμβάσεις μέσω ΑΝΚΟ,
η Νομαρχία έχει ειδική λειτουργία για ορισμένους και όχι για το σύνολο των πολιτών?????

2). Να διατηρήσει στην 2η Αντινομαρχία το ίδιο άτομο όλη την τετραετία???

3). Τίποτε δεν του χρωστούμε αντιθέτως εκείνος χρωστά σε όλους του συνδυασμού εκλεγέντες και μη τουλάχιστον ίση μεταχείριση

4).Ότι υποψηφιότητες είχε και θα έχει και στο μέλλον πληθώρα.....
απο ....
"δουλέμπορο" νομαρχιακό σύμβουλο
και τους υποψήφιους βουλευτές...
ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
Θα του αρκούσε???

5).Να σταματήσει η απευθείας ανάθεση έργων καθώς και η τιμολογιακή πολιτική ή τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστον...
Πραγματοποιήθηκε???

6), Η λειτουργία των Νομαρχιακών Επιτροπών ...
Τί έχει να απαντήσει???

αυθαίρετης συμπεριφοράς και αλαζονείας από όλους μας...

Απαντήστε κύριε Νομάρχα.
Με ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , μπορείτε να διεκδικήσετε το χρίσμα του αιρετού περιφερειάρχη.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μαλώνουν τα βουβάλια τα βατράχια κρύβονται.... Αλήθεια που είναι κρυμμένοι όλες αυτές τις μέρες οι πολιτικοί ογκόλιθοι του νομού μας, Μιχαλάκης, Γιωργάκης, Νικολάκης για να τοποθετηθούν για όσα δυσώδη συμβαίνουν στη νομαρχία Κοζάνης; Αυτοί δεν ήταν που έδιναν τα χρίσματα και ρύθμιζαν ποιά φερέφωνά τους θα διεκδικούσαν τα αυτοδιοικητικά πόστα; Τώρα πού κρύβονται;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε-η 6:54 μ.μ.
μην ξεχνάς και του ΠΑΣΟΚ τα ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΤΕ (ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ),


ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΚΟΚΕΛΙΔΗΣ),

απο ΟΔΗΓΟΙ και στην καλύτερη περίπτωση απόφοιτοι ΤΕΙ, ξαφνικά ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΟΡΥΧΕΊΩΝ ,
εκεί και αν μπορείς να ασκήσεις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,

νομάρχης τύπου ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ,

ΔΗΜΑΡΧΟΙ τύπου ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,

φυσικά το 99%, εξ αυτών ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

όσο για τους βολευτές που ξέχασα ή ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,
δεν το ΣΥΖΗΤΑΜΕ,
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΟΥΝ
ΑΝΕΡΓΙΑ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ.....

20 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξεχνώ καθόλου φίλε μου. Απλά με ενδιαφέρει περισσότερο τί κάνει η δική μου παράταξη και λιγότερο τί κάνουν οι απέναντι. Και θλίβομαι όταν συνειδητοποιώ τα πρόσωπα που διαχειρίζονται σήμερα τις τύχες της κεντροδεξιάς παράταξης σε επίπεδο νομού. Απο την εποχή του μεγάλου πολιτικού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου περάσαμε δυστυχώς στην εποχή του Μιχαλάκη, του Γιωργάκη και του Νικολάκη. Με την Αννούλα, τον Φωτάκο και το Ελσάκι να αποτελούν τη ΄΄χρυσή΄΄ εφεδρεία ( τρομάρα τους). Είσαι λοιπόν ικανοποιημένος με τα του οίκου μας; Σε εκφράζουν αυτά τα γελοία ανθρωπάκια;
Φ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν με εκφράζουν...αλλά
δεν μπορώ, να κάνω ΤΙΠΟΤΑ,
παρά ΜΟΝΟ, να ψηφίζω το κόμμα,
και κανένα απ΄ΑΥΤΟΥΣ
απλά υπενθυμίζω
απο ΠΟΥ πήραν τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Kαι επειδή ίσως κουράζω μερικούς με τον αφοριστικό και ισοπεδωτικό μου λόγο ( απότοκος κυρίως της οργής μου για τα όσα συμβαίνουν γύρω μου) ας μου επιτραπεί να καταθέσω τον τύπο πολιτικού που οραματίζομαι.
1. Θέλω έναν πολιτικό με όραμα για τον νομό μου. Οραμα συγκεκριμένο και εξειδικευμένο. Με σαφείς στοχέυσεις και ξεκάθαρους χρονικούς προσδιορισμούς.
2. Θέλω έναν πολιτικό που να γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα του τόπου μου ( κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά ) και να διαθέτει συγκροτημένο σχέδιο δράσης για την επίλυση τους
3. Θέλω έναν πολιτικό με σύγχρονο και εμβριθή πολιτικό λόγο που να εμπνέει τους πολίτες και να τους διαπαιδαγωγεί
4. Θέλω έναν πολιτικό χωρίς δεσμεύσεις παντός τύπου και χωρίς πελατειακά ερείσματα. Που να μπορεί να συγκρουστεί με τα συντεχνιακά συμφέροντα του τόπου μου και με τις νοσηρές νοοτροπίες των πολιτών του.
5. Θέλω τέλος έναν πολιτικό με εκτόπισμα. Εναν πολιτικό που να μπορεί να στέκεται αξιοπρεπώς στο αθηνοκεντρικό πολιτικό και επικοινωνιακό σύστημα διακυβέρνησης και να προωθεί τα ζητήματα του τόπου μου
Με λίγα λόγια δεν θέλω τους περίεργους αυτούς τύπους που περιφέρουν αναιδώς την μετριότητα τους στις αγορές του δήμου μου. Δεν θέλω τα σαπάκια αυτά που νομίζουν οτι πολιτική σημαίνει διαχείριση και εξυπηρέτηση ημετέρων. Δεν θέλω τέλος το μέλλον που μου επιφυλάσσουν οι θλιβεροί αυτοί μανδαρίνοι. Εσείς δηλαδή τους θέλετε;
Φ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ)
ΕΛΠΙΖΩ Σ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Το Προφίλ μας