Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Γ.Κίρκος: Θερμά συγχαρητήρια στη Μακεδονική Δύναμη

Ο ελληνικός λαός έχει γαλουχηθεί από την αρχαιότητα ακόμη με τον αθλητισμό, που αποτελούσε πάντοτε μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητές του. Η καλλιέργεια αυτής ακριβώς της προτεραιότητας από τη «Μακεδονική Δύναμη» στην Κοζάνη και η ανάδειξη άξιων αθλητών για τη χώρα μας, συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και δίνει στην κοινωνία μας ξεχωριστά μέλη.
Τα τρία χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στο διεθνές πρωτάθλημα Tae-Kwon-Do στο Τούμπιγκεν της Γερμανίας οι Τζέλλος Νικόλαος, Δημητριάδου Κωνσταντίνα, Καρανάτσιου Μαρίνα, όπως και το χάλκινο του Μπουντιούκου-Σπινάρη Αθανασίου, τιμούν το σύνολο της κοινωνίας του νομού Κοζάνης και τη γεμίζουν με υπερηφάνεια και ελπίδα για τη νέα γενιά και το μέλλον της.
Συγχαίρω από βάθους καρδιάς τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους, όπως βέβαια και τους διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου της «Μακεδονικής Δύναμης» που εργάζονται ακούραστα πολλά χρόνια τώρα, για να έλθουν αυτές οι επιτυχίες.
                                  Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
                                                 Γιώργος Κίρκος  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Χρειάζεται μέτρο σε αναλογες ανακοινωσεις πολιτικων. Τι είναι, δηλαδή, το...τουρνουα TAE-KBO NTO; Ούτε πανευρωπαίκό, ούτε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα έχουμε, πραγματικά, χάσει το μέτρο.
2. Το συνολο του Νομού Κοζάνης δεν έχει ιδέα και δεν γεμίζει με υπερηφάνια επειδή τρια παιδια (μπράβο τους φυσικα) κέρδισαν χρυσά μετάλλια σε...διεθνές τουρνουά ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ. Η χώρα της υπερβολής...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Kίρκο δεν νιώθω καμμία περηφάνεια για τη διάκριση αυτή. Περηφάνεια θα νιώσω αν σταμάτησεις τις γελοίες αυτές ανακοινώσεις και ασχοληθείς σοβαρά- αν μπορείς βέβαια- με τα προβλήματα του νομού μου
Υ.Γ Και για ορισμένους περίεργους να προσθέσω οτι και ο πρώην περιφερειάρχης το ίδιο ανίκανος ήταν

Το Προφίλ μας