Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Μετωπική σύγκρουση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο

Μετωπική σύγκρουση, με βαρύς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, μεταξύ του νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή και του νομαρχιακού συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης Φώτη Κεχαγιά, προκάλεσε η διαδικασία συγκρότησης των νομαρχιακών επιτροπών χθες το βράδυ στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Ο κ. Κεχαγιάς μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που θα συγκροτήσουν την 1η Νομαρχιακή Επιτροπή από το Νομάρχη, εξέφρασε την διαφωνία του και ζήτησε να γίνει ψηφοφορία στην οποία θα συμμετείχε ως υποψήφιος για την συγκεκριμένη επιτροπή. Ακολούθησε ανταλλαγή σκληρών χαρακτηρισμών περί «δικτατορίσκων» και «νενέκων» αλλά και περί διαγραφών. Παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν αυτό που έμεινε είναι ότι μεταξύ των δύο ανδρών άνοιξε ένα μέτωπο και επήλθε ένα βαθύ τραύμα στη σχέση τους που δύσκολα θα επουλωθεί. Μάλιστα πληροφορίες του VETONEWS κάνουν λόγο για ένα ανεπανόρθωτο ρήγμα που επήλθε στην πλειοψηφούσα παράταξη με τον Φώτη Κεχαγιά και μια ομάδα νομαρχιακών συμβούλων να συζητάνε την αποχώρησή τους από τον συνδυασμό.  
Πηγή κειμένου: VETONEWS Πηγή video: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟYS KAI KATI SOSTO APO TON DAKI, ARGHSE KIOLAS NA TON KANEI THA LEGA..
TORA TO POIOS EINAI DIKTATORAS KEXAGIA TO KSEROYME OLOI..... , ALLOS OTAN HTAN ANTINOMARXIS FONAZE STON APLO KOSMO,XTYPOYSE GRAFEIA ESPROXNE KAREKLES,EBRIZE ASXHMA,KAI PLIRONE OPOION HTHELE.KAI TA XONE OPOY HTHELE,TA KSEXASES TA REZILIKIA SOY ? , ALLOSTE TO PLIROSES AKRIVA KAI STIS DYO EKLOGIKES ANAMETRHSEIS.. O KOSMOS DEN KSEXNAEI TO POSO GELOIOS EISAI...

Ανώνυμος είπε...

Απλά να ενημερωσω πως ο Κεχαγιάς υποχωρησε και ο νομαρχης τον...ξαναδεχθηκε στην παραταξη. Αν και τον αποκαλεσε "δικτατορισκο"....Η συνεχεια δοθηκε σημερα στο δελτιο του TOP, με τα περί...εθνικών εργολάβων! Ai vres....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Kihahias ipe oti diaforoi Nomarhiakoi symboyloi den theloyn na ginei o dromos servia-kozani kai sti kaisareia.O PP xerei perissotera giati to ipe sto Top o Kihagias.Akoyo oti o Kihagias paei ypopsifios Dimarhos Kozanis.

Ανώνυμος είπε...

1. Ναι, ειπε...
2. Δεν απέκλεισε το ενδεχομενο να ειναι υποψηφιος...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

12 ειναι σε επαναληψη....δεν θυμαμαι καλα τα παντα που ειπε...ηταν τοσα πολλα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Γκαπ- γκουπ (ας), γκαπ- γκουπ(ας) ε δεν ηθελε και πολύ να πέσει το δέντρο του καραμανλισμού....

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα τέτοιου επιπέδου ΣΤΕΛΕΧΗ,

ΠΡΟΩΘΟΥΝ,

εμείς με την ψήφο μας, όμως


ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΒΟΥΜΕ ???

δεν πρέπει να δείξουμε στα κόμματα
ότι ξυπνήσαμε,

και δεν ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

ΑΥΤΟΥΣ που μας ΠΑΣΑΡΟΥΝ ????

Το Προφίλ μας