Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Γρεβενά: Παραιτήσεις από το νοσοκομείο

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβουλίου του  Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών υπέβαλλε ο Κωνσταντίνος Κιούρκας. Αφορμή της παραίτησης, όπως αναφέρει σε επιστολή του είναι η «αδικαιολόγητη, απροσδόκητη και άδικη απομάκρυνση» του διοικητή του νοσοκομείου, Μιχάλη Γαβρίδη.

«Θεωρώ ότι με επικεφαλή τον Διοικητή Μιχάλη Γαβρίδη κάναμε πράξη την υπέρβαση και ασκήσαμε διοίκηση, ο καθένας από το πόστο που του ανατέθηκε, με ήθος, αξιοκρατία και διαφάνεια» επισημαίνει στην παραίτησή του ο κ. Κιούρκας.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε επίσης για τον ίδιο λόγο και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, Χρήστος Παπαζήσης. Εν τω μεταξύ με επιστολή τους προς το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, 43 προσωπικότητες των Γρεβενών, μεταξύ των οποίων είναι δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Ταταρίδης, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την άρση της απόφασης για αλλαγή του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών, καθώς τον θεωρούν «επιτυχημένο», λόγω της αύξησης της παραγωγικότητας το 2010, κάτι που σύμφωνα με την έκθεση του υπουργείου το κατατάσσει στα τρία πρώτα νοσοκομεία στη Ελλάδα.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μάκης Νασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας